Nieuws: Canon lanceert 2 nieuwe Powershot camera's 1

Nieuws: Canon lanceert 2 nieuwe Powershot camera’s

Canon introduceert vandaag de PowerShot G7 X Mark II, een topmodel compactcamera en de PowerShot SX720 HS, de dunste en krachtigste Canon-superzoom camera tot nu toe.

Canon PowerShot G7 X Mark II

PowerShot G7 X Mark II

De PowerShot G7 X Mark II is een topmodel compactcamera en de eerste camera met Canon’s nieuwe DIGIC 7-processor. De camera heeft een 20,1 Megapixel CMOS-sensor en een 4.2x optische zoomlens met f/1.8-2.8. De DIGIC 7 is de ‘next generation’ beeldprocessor deze geeft hoge AF-snelheden en maakt 8 fps RAW-reeksopnamen mogelijk, daarnaast wordt de ruis sterk verminderd. De verbeterde onderwerpdetectie zorgt dat de camera ook vergrendelt op onderwerpen wanneer de verzadiging en het contrast gering zijn. Door een natuurlijke correctie uit te voeren, zorgt de EOS-achtige Auto Lighting Optimizer bovendien voor verbetering van het contrast, terwijl het evenwicht tussen licht en donker gehandhaafd blijft. De verbeterde optical Image Stabilizer met Dual Sensing IS-technologie zorgt voor vermindering van cameratrillingen en helpt de invloed van bewegingen tegen te gaan en zo haarscherpe opnamen vanuit de hand te maken. De camera kan ook HD-films maken en de vele connectiviteitsfuncties van de camera zijn direct toegankelijk via de Wi-Fi-knop.

PowerShot SX720 HS

PowerShot SX720 HS

De PowerShot SX720 HS is de dunste en krachtigste Canon-superzoom camera tot nu toe. Deze camera combineert een 20,3 Megapixel CMOS-sensor met de DIGIC 6 processor. Deze lichtgewicht camera past in je jaszak en is opgebouwd rond een veelzijdige ultragroothoeklens met 40x optische zoom (24-960mm) en 80x ZoomPlus. De body heeft een dikte van slechts 35,6 mm en dit maakt deze camera de perfecte reispartner om alle actie vast te leggen, zowel dichtbij als veraf. Er kunnen full HD-video’s worden gemaakt met maximaal 60fps in MP4. Door cameratrillingen over vijf assen te corrigeren, zorgt Canon’s Dynamic IS in combinatie met Auto Level voor haarscherpe beelden, zelfs wanneer je in beweging bent. Houd de camera tegen een compatibele smartphone of Canon’s Connect Station CS100 of druk op de Wi-Fi-knop voor toegang tot een Wi-Fi-netwerk om opnamen te delen en te back-uppen naar andere aangesloten apparaten.

Prijs en beschikbaarheid

DePowerShot SX720 HS is vanaf maart 2016 beschikbaar voor een adviesprijs van € 379,99 en de G7 X vanaf mei 2016 voor € 699,99.

Related Posts