Logitech-G410-BOB-Glow

G410 Atlas Spectrum TKL: mechanisch toetsenbord van Logitech

De G410 Atlas Spectrum TKL is een nieuw mechanisch toetsenbord van Logitech dat het moet doen zonder een numeriek toetsenblok.

In de G-lijn van Logitech vinden we meerdere toetsenborden die gericht zijn op gamers. Ze hebben hier nu een mechanisch tenkeyless – zonder numeriek toetsenblok – toetensbord geïntroduceerd dat deze lijn aanvult.

G410 Atlas Spectrum TKL

Logitech-G410-Detail1Het nieuwe mechanische toetsenbord van Logitech reagereert 25 procent sneller dan de standaard mechanische toetsenborden, maar ook de duurzaamheid van het toetsenbord is verbeterd.

De G410 Atlas Spectrum TKL maakt gebruik van een intelligent Full Spectrum RGB-verlichting. Door deze achtergrondverlichting zijn de toetsen ook gemakkelijk te vinden als het donker is. De Logitech Gaming Software geeft je de mogelijkheid om de kleur van elke toets afzonderlijk aan te passen waarbij je keuze hebt uit 16,8 miljoen verschillende kleuren. Je kan zo de kleur aanpassen om te matchen met andere apparaten die aan je computer zijn verbonden of voor het markeren van codes waardoor een commando makkelijker te onthouden is. Ook de helderheid van de achtergrondverlichting is aan te passen aan de omgeving waarin je je bevindt.

Logitech-G410-BOB-GlowHet mechanische toetsenbord beschikt over exclusieve Romer-G mechanische toetsen. Hierdoor worden toetsaanslagen tot 25 procent sneller geregistreerd en met een nauwkeurigheid van 1,5 mm worden commando’s sneller ontvangen. Een gamer die deelneemt aan competities heeft op deze manier een voorsprong op andere gamers. Door gebruik te maken van een tenkeyless – zonder numeriek toetsenblok – ontwerp is het toetsenbord compacter en lichter waardoor het vervoeren gemakkelijker gaat.

Arx Control-intergratie

Logitech-G410-ARXDOCKLogitech Arx Control is een gratis mobiele app voor iOS of Android die de gebruiker de mogelijkheid geeft om onder meer in-game informatie en de belangrijkste systeemprestaties te ontvangen op zijn/haar mobiele apparaat. De Logitech G410 Atlas Spectrum wordt geleverd met een Arx Control dock – een uittrekbare houder voor een telefoon of tablet – die je eenvoudig op een bureau kan neerzetten en zo gemakkelijk toegang hebt tot Arx Control.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Logitech G410 Atlas Spectrum is vanaf oktober beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van €149.

Related Posts
Toshiba’s nieuwste Smart TV geknipt voor weergave van films 5
Lees meer

Toshiba’s nieuwste Smart TV geknipt voor weergave van films

Tja, een Smart TV die geknipt is voor de weergave van films. What's new zou je zeggen? De Cinema-modus! "Cinema-modus: verbetert beeldinstellingen en geeft thuisfilms Hollywood-achtige uitstraling." De TV met de mysterieuze naam T54 komt in 2 formaten: 102 cm (40”) en een met een schermdiagonaal van 121 cm (48”).