Honor holly

Maak kans op een Honor Holly smartphone

Belofte maakt schuld. Bij 500 fans op Facebook of Twitter zouden we een smartphone van het hippe nieuwe merk Honor verloten. En daar zitten we nu aan, dus hieronder lees je hoe je kans maakt op de leuke en handige Honor Holly smartphone.

Ik gebruik de Honor Holly zelf ook, als werktelefoon, en was er aangenaam door verrast. Doorgaans zijn budgetsmartphones niet zo heel goed, om het zacht uit te drukken. De Honor Holly voelt meestal snel aan, het scherm is best goed en het is een redelijk stevig toestel. Aan de binnenkant zit er dan ook ongeveer alles in wat je wilt. Een vrij aardige camera, 16 GB opslag en een mooi vormgegeven versie van Android.

Honor holly

Jij kunt kans maken op deze hippe smartphone. Alles wat je moet doen is onze Facebook liken of Twitter volgen en hieronder laten weten waarom jij deze smartphone nodig hebt. Houd het kort en krachtig, van zielige verhalen worden we niet warm of koud, van oprecht en eerlijk en een beetje zelfspot wel ;).

Je kunt meedoen tot en met 22 mei. De winnaar krijgt bericht, bij geen antwoord binnen twee dagen kiezen we iemand anders. Hou je Facebook Overige berichten en je DM op Twitter goed in de gaten vanaf 22 mei.

Related Posts
Teufel Cinebar Duett soundbar
Lees meer

Teufel showt Cinebar Duet

Teufel heeft het doek van de Cinebar Duett getrokken. Volgens Teufel ontbreekt het de moderne flatscreens aan een…