Zo maak je jouw telefoon uniek 1

Zo maak je jouw telefoon uniek

Er was een tijd waarin mobiele telefoons steeds vreemdere vormen kregen. Vooral de eerste “slimme” telefoons waren soms meer gericht op aliens dan op mensen. Sinds de introductie van de iPhone en de bijbehorende App Store is alles echter op elkaar gaan lijken: een recht stuk glas en aluminium zonder toetsenbord maar met een touchscreen.

We hebben allemaal wel eens per ongeluk de telefoon van iemand anders opgepakt, om er vervolgens achter te komen dat het lockscreen toch net wat anders is.

Ontwerp je eigen telefoonhoes

Wil je jouw telefoon daarom een unieke uitstraling geven? Ga dan zelf aan de slag! Een telefoonhoesje ontwerpen is niet moeilijk! Tegenwoordig koop je een telefoonhoesje niet meer kant en klaar maar maak je er één naar eigen smaak. In drie stappen geef je jouw telefoon net dat beetje extra en onderscheid jij je van de massa.

1 – Kies je telefoon

Voor vrijwel elke bestaande smartphone is wel een hoesje te bestellen. De Nokia 3210 is helaas geen optie, maar verder is alles mogelijk.

2 – Upload een foto

Je maakt je hoesje uniek door het toevoegen van een foto. Dat kan een foto van je laatste vakantie zijn, van je lover of natuurlijk van je favoriete gadget. Even geen inspiratie? Je kunt ook kiezen uit een van de honderden patronen en illustraties op de site van B2C Telecom. Van geometrische vormen tot een tekening van een avocado, alles is mogelijk.

3 – Voeg tekst of emoticons toe

Maak je eigen gepersonaliseerde hoesje helemaal af met emoticons of een hilarische tekst. Je pincode altijd kwijt? Zet ‘m op je hoes! Kan je de verjaardag van je vriendin niet onthouden? Het kan allemaal op je eigen telefoonhoesje.

4 – Klaar!

Bestellen maar die unieke hoes!

Conclusie

De trend van personaliseren is niet alleen beperkt tot telefoonhoesjes. Steeds meer mensen willen hun spullen zelf configureren en dat is ook heel begrijpelijk. Immers, waarom zou je hetzelfde telefoonhoesje willen als je beste vriend? Je wilt uniek zijn. En met een beetje creativiteit is dat perfect mogelijk! Heb jij al een unieke hoes? En wat zou je nog meer willen personaliseren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Sony Playstation 5 3
Lees meer

Sony Playstation 5

De geruchtenmolen draait op volle toeren, maar nu is het eindelijk bevestigd door Sony zelf. De Playstation 5…
Samsung Galaxy Note 8 8
Lees meer

Samsung Galaxy Note 8

Na de Galaxy Note 7 en het bijbehorende debacle met de exploderende accu’s is Samsung er alles aan…