LUMIX-DMC-G7

LUMIX DMC-G7: makkelijk schitterende foto’s maken

Panasonic introduceert de LUMIX DMC-G7. De LUMIX-G7 combineert 4K-videokwaliteit met hogeresolutie foto’s en een groot aantal praktische functies.

Panasonic introduceert de LUMIX DMC-G7. De LUMIX DMC-G7 combineert 4K-videokwaliteit met hogeresolutie foto’s en een groot aantal praktische functies.

LUMIX DMC-G7

LUMIX-DMC-G7-LENSDe 16-megapixel LUMIX DMC-G7 is ontworpen met gebruiksgemak en optimale prestaties in het achterhoofd. Uitermate geschikt voor een amateurfotograaf die beelden wil maken van professionele kwaliteit. De 4K-fotofunctie laat de gebruiken afzonderlijke frames knippen uit de 4K-videobeelden. Het resultaat is een 8-megapixelfoto die perfect te gebruiken is voor het printen op A3-formaat. Door mobiliteit en veelzijdigheid te combineren is de LUMIX DMC-G7 ideaal voor familiemomenten, maar ook voor avonturen in het buitenland.

4K-foto en video kwaliteit

LUMIX-DMC-G7-FRONTDe LUMIX DMC-G7 legt vloeiende videobeelden vast in een resolutie van 3840 x 2160 pixels – 4 keer hoger dan full-hd – wat resulteert in kristalheldere beelden waarin zelfs de kleinste details te onderscheiden zijn. De imagingtechnologie waar de LUMIX DMC-DG7 gebruik van maakt, legt 4K-videopresentaties vast met behulp van foto’s van 8 megapixel. De 4K-fotofunctie zorgt ervoor dat zelfs de meest spontane momenten worden vastgelegd. Na het maken van de 4K-videobeelden kun je – met 25 frames per seconde – de beelden terugkijken om daaruit het juiste moment te kiezen wat je vast wilt leggen.

De LUMIX DMC-G7 maakt gebruik van een 16-megapixelsensor die ontwikkeld is om hoge kwaliteit foto’s en video’s te kunnen vastleggen, zelfs als er weinig omgevingslicht is. De sensor wordt ondersteund door een verbeterde Venus Engine (met quad-core CPU) die alle kleuren in elk frame nauwkeurig kan analyseren, evalueren en reproduceren.

Avontuurlijk en smart!

LUMIX-DMC-G7-LCDHet ontwerp van de LUMIX DMC-G7 is aanzienlijk compacter en mobieler dan grotere tegenhangers in de DSLR-categorie en weegt slechts 410 gram (body, accu en SD-kaart). Dit ontwerp en gewicht maken de LUMIX DMC-G7 tot de ideale reisgenoot. Het OLED LVF (Live View Finder) scherm van 3-inch-touchscreen is vrij draaibaar en er is tevens een scherm aanwezig op de achterzijde van de camera. De LUMIX G-serie beschikt over een snelle en nauwkeurige autofocus wat ervoor zorgt dat de fotograaf zich kan richten op de compositie van de foto.

De ‪LUMIX DMC-G7 kan gebruikmaken van wifi, waardoor het delen van beelden gemakkelijker en sneller wordt. Met een druk op de knop is de camera te verbinden met een smartphone of tablet om zo binnen enkele seconden foto’s of video’s te delen of te mailen. De smartphone of tablet kan ook gebruikt worden als afstandsbediening voor de LUMIX DMC-G7. Hierbij kan bijvoorbeeld de scherpstelling, het diafragma, de sluitertijd of de ISO-waarde worden gewijzigd voor de sluiter wordt ontspannen.

Beschikbaarheid en prijzen

De LUMIX G7 zal eind juni in Nederland te verkrijgen zijn. De body zal 699,95 gaan kosten. In combinatie met de 14-42mm f/3,5-5,6-kitlens loopt dat op tot 799,95 euro. Daarnaast komt een dubbelkit beschikbaar met de 14-42mm-lens en een 45-150mm f/4-5.6 voor het soepele prijsje van 999,95 euro. De combinatie met de 14-140mm f/3.5-5.6-lens gaat ook voor die prijs eruit.

Related Posts