Libratone Zipp Mini

Libratone lanceert speakers ZIPP en ZIPP Mini op #CES2016

De Deense audiofabrikant Libratone lanceert nieuwe versies van de vorig jaar verschenen draadloze speakers ZIPP en ZIPP Mini; de Copenhagen edition.
De Deense audiofabrikant Libratone lanceert nieuwe versies van de vorig jaar verschenen draadloze speakers ZIPP en ZIPP Mini.
Deze ‘Copenhagen Edition’ heeft een stijlvolle designlook dankzij de aluminium voet, cover van Italiaanse wol en leren handvat. Net als de originele ZIPP en ZIPP Mini bieden deze speakers een flexibele multiroomervaring, hetzelfde rijke 360°-geluid en naadloze connectiviteit via wifi en Bluetooth.
Libratone Zipp

ZIPP en ZIPP Mini Copenhagen Edition

De ‘Copenhagen Edition’ is de volgende stap in de nieuwe generatie Libratone ZIPP-speakers die afgelopen jaar verschenen. Alle speakers zijn compatible met SoundSpaces, waarmee je tot zes speakers per ruimte met elkaar kunt linken en deze naar eigen voorkeur kan verplaatsen.
De Copenhagen Edition is verkrijgbaar als ZIPP of ZIPP Mini. Beide speakers bestaan uit speciaal voor Libratone ontworpen onderdelen. Een kamervullend geluid, wifi- en Bluetooth-connecties en acht tot tien uur batterijduur maken de speakers geschikt voor muziekstreaming overal in en om het huis. De speakers zijn compatible met Spotify Connect en Apple Music, beschikken over een intuïtieve interface, speakerphone-functie en vijf voorgeprogrammeerde internetradiostations. Alle functies kunnen worden bestuurd vanaf de speaker zelf of via de bijbehorende Libratone app, die gratis te downloaden is in de AppStore of Google Play.
Libratone Zipp Mini

Prijzen en beschikbaarheid

De ZIPP en ZIPP Mini Copenhagen Edition zijn online verkrijgbaar op libratone vanaf 15 februari 2016 en kort daarna in de winkel voor respectievelijk € 399 en € 349. De speakers zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Salty Grey, Pepper Black, Raspberry Red en Steel Blue. Er zijn extra wollen covers verkrijgbaar in de kleuren Almond Brown en Icy Blue. Het is eveneens mogelijk om de Copenhagen Edition te voorzien van de Libratone CoolWave covers van de originele ZIPP en ZIPP Mini, voor nog betere match met elk interieur, seizoen of sfeer.
Related Posts
Review: JBL E40 BT 7
Lees meer

Review: JBL E40 BT

Je loopt eens door de winkel en denkt: “Misschien moet ik weer eens kijken naar een nieuwe koptelefoon”.…