Samsung komt half april met Chromebook 2 1

Samsung komt half april met Chromebook 2

Halverwege april komt de Chromebook 2 beschikbaar in Nederland. De nieuwe modellen van Samsung komen in 11,6 en 13,3 inch. De Chromebook 2 is sneller, mooier en gaat langer mee!

Halverwege april komt de Chromebook 2 beschikbaar in Nederland. De nieuwe modellen van Samsung komen in 11,6 en 13,3 inch. De Chromebook 2 is sneller, gaat langer mee op 1 acculading en ook het design is opgeleukt! Het 13,3 inch model heeft zelfs een Full HD (1920×1080) scherm, hierdoor kun je zowel tijdens het werk als bij het kijken van een film genieten van haarscherp beeld.

Sinds de release van de eerste Chrombook is Samsung al bezig om de feautures en het design van de Chromebook aan te laten sluiten op de wensen van de klant. zegt Bjorn Jense, Marketing Manager Tablet & PC van Samsung Nederland. “Tegelijkertijd blijven we trouw aan de basiswaarden van Chromebook: simpliciteit, snelheid en veiligheid. Samsung is sinds de release van het eerste Chromebook marktleider geweest en we gaan die positie verstevigen met de lancering van de Chromebook 2.

2-13_013_Dynamic_Luminous Titan

Sneller en langer!

In 10 seconden is de Chromebook 2 van Samsung opnieuw opgestart, en binnen een seconde kun je aan de slag (volgens Samsung, dat gaan we wellicht maar eens testen). Dit alles door de energiezuinige Exynos 5 Octa processor van Samsung. Deze zorgt ervoor dat je probleemloos kunt multitasken en dat beelden en filmpjes razendsnel en feilloos worden weergegeven.

De 13,3 inch Chromebook 2 biedt een Full HD (1920×1080) display met een helderheid van 250nit, perfect voor het bekijken van o.a. foto’s en filmpjes. De Chromebook 2 is geoptimaliseerd voor Google+ Hangouts messaging en videocalls. Dankzij de verbeterde audio-kwaliteit (2 speakers van 2W) en ruisonderdrukkende array-microfoon komen gesprekken op het high-resolution display helemaal tot leven.

En met een accuduur van 8,5 uur staan de Chromebook 2 modellen een volle werk- of schooldag tot je beschikking.
Doordat je alleen een Google-account nodig hebt om je Chromebook te synchroniseren met je Google-account is de Chromebook een ideale metgezel voor het hele gezin.

Lichtgewicht met een mooi uiterlijk

2-13_014_Detail_Luminous Titan

De Chromebook 2 modellen zijn vriendelijk geprijsd: De 11,6 inch Chromebook 2 verschijnt in zwart en wit voor een verkoopadviesprijs van € 329,-, incl. BTW. De 13,3inch Chromebook wordt geleverd in de kleur Luminous Titan Gray voor een verkoopadviesprijs van € 399,-, incl. BTW.
Toch hebben ze de look van duurdere, high-end laptops. Met een body van iets meer dan anderhalve centimeter passen ze makkelijk in een tas of rugzak en met zijn gewicht van zo’n 1200 gram is het 11,6 inchmodel eenvoudig te vervoeren. De Chromebooks zijn voorzien van een stijlvol gestikt design, bekend van de Samsung GALAXY Note 3, wat zorgt voor een chique look. Al met al een veelbelovende Chromebook voor het komende jaar!

Related Posts