iPhone 7 en iPhone 7 Plus: 7 voordelen 1

iPhone 7 en iPhone 7 Plus: 7 voordelen

Gisteravond kondigde Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Volgens eigen zeggen de beste iPhone ooit. We zetten de 7 voordelen van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus op een rij.

Gisteravond kondigde Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan. Volgens de fabrikant de beste iPhones ooit. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn vanaf 16 september verkrijgbaar met abonnement bij KPN. Wij bespreken alvast de zeven voordelen van de smartphones.

iphone 7 alle kleuren

Voordeel 1: Waterdicht design

Alle twee de telefoons zijn waterdicht: een primeur voor Apple. Dit betekent dat je iPhone niet stuk gaat als je ‘m per ongeluk in de gootsteen laat vallen. Ook zijn de iPhone 7 en iPhone 7 Plus stofdicht. Dit betekent dat er bijvoorbeeld geen zand in de telefoon kan komen. De hardware is daardoor beter beschermd. Goed om te weten: de telefoons kunnen maximaal een half uur onder water blijven.

iphone 7 waterdicht

Voordeel 2: Stereospeakers

Kijk jij graag video’s op je smartphone? De iPhone 7 en iPhone 7 Plus hebben twee stereospeakers, wat hun voorgangers niet hebben. Hierdoor is de geluidskwaliteit verbeterd. Ideaal om op de nieuwe iPhones Play van KPN te kijken.

muziek

Voordeel 3: Drukgevoelige startknop

De startknop onderaan het scherm is heel veelzijdig. Hij kan je vingerafdruk lezen om je iPhone snel te ontgrendelen én hij is drukgevoelig. Je gebruikt de knop ook om van de ene naar de andere app te gaan. Een handige vernieuwing is dat de knop kan trillen. Daarmee kan een app je tijdens het gebruik feedback geven.

iphone 7 homeknop

Voordeel 4: Sneller in gebruik

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn de snelste iPhones ooit. Dit komt vooral door de A10 Fusion-processor, een ijzersterk stel hersens dat Apple zelf ontwikkelde. Ook is het gebruiksvriendelijke iOS goed afgestemd op de hardware. Wat jij hier van merkt? Apps starten supersnel op en je schakelt sneller tussen de verschillende apps.

iphone 7 snelle cpu

Voordeel 5: Meer opslaggeheugen

Apple heeft het opslaggeheugen van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus verhoogd. Het instapmodel heeft 32 GB opslaggeheugen, terwijl voorgangers slechts 16 GB opslagcapaciteit hebben. Als je wil, kun je bij KPN ook 128 of 256 GB opslaggeheugen nemen.

Voordeel 6: Batterij gaat langer mee

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn energiezuiniger dan hun voorgangers. Goed nieuws voor de batterijduur, want die is beter dan ooit. De iPhone 7 gaat twee uur langer mee op een lading dan de iPhone 6s. De iPhone 7 Plus houdt het een uur langer vol op een lading dan zijn voorganger, de iPhone 6s Plus. De iPhone 7 draadloos opladen kan ook, maar dan heb je een extra case nodig.

iphone 7 batterij

Voordeel 7: Dubbele camera’s

De iPhone 7 Plus heeft aan de achterkant niet één, maar twee camera’s. Deze maken allebei foto’s in 12 megapixel. Hét voordeel van deze dubbele camera is dat je zowel digitaal als optisch kunt zoomen. Iets dat zijn voorganger niet kan. Ook maken zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus onder donkere omstandigheden scherpe, mooie en detailrijke foto’s. Ideaal voor een avondje uit.

iphone 7 camera

iPhone 7 voorbestellen

Overtuigd van de iPhone 7 of de iPhone 7 Plus? De telefoons komen uit in het zwart, gitzwart, zilver, goud en roségoud. Je kunt de iPhone 7 en iPhone 7 Plus vanaf 9 september voorbestellen bij KPN. Vanaf 16 september zijn de nieuwe iPhones in heel Nederland leverbaar.

1 comment
  1. Ik keek al een tijdje uit naar een ander mobiel. Mijn voorkeur ging meer naar Samsung telefoons, maar deze artikel heeft mij van gedachten laten veranderen. Ik vond het prima dat je de voordelen van een Iphone 7 deelde. Ik zal het zeker goed overwegen om eentje te kopen.

Comments are closed.

Related Posts
honor-7-bg-splash-24-review
Lees meer

Review: Is de Honor 7 high-end of niet?

Joost testte de Honor 7, een telefoon met 5,2 inch scherm en schappelijke prijs van 349 euro. Krijg je voor dat geld een high-end smartphone of toch een midrange telefoon? Lees de review.