Gaan we over op het 6-in-1 pakket? 1

Gaan we over op het 6-in-1 pakket?

Heb je wel eens gehoord van internet en energie combineren in ruil voor extra korting? Er zijn namelijk aanbieders van internet, TV en bellen die ook voordelige energie bieden. Je ontvangt dan zowel internet als stroom en gas van één leverancier. Superhandig, en je profiteert ook nog eens van een goede korting. Het communiceren zal daarnaast makkelijker verlopen, aangezien je slechts met één partij te maken hebt.

Quad play

Het alles-in-1 pakket kent een ieder van ons al langere tijd: Door vast internet, TV en bellen in één pakket af te nemen, ontvang je altijd korting. Tegenwoordig zie je steeds vaker het 4-in-1 pakket, ook bekend als ‘quad play’, waarbij je eveneens je mobiele abonnement toevoegt.

Tegenwoordig is internet, tv en bellen ook steeds vaker te combineren met energie (gas en elektra), in ruil voor extra korting! Het is een nog vrij recente ontwikkeling op de internetmarkt in Nederland.

Oxxio

Verschillende providers bieden elk andere combivoordelen aan. Bij de ene provider ontvang je een kleine eenmalige korting, maar weer wel scherpe, aangepaste tarieven. Bij de ander krijg je voordeel in de vorm van sneller internet.

Bij de bekende energieleverancier Oxxio bijvoorbeeld, is er nog niet zo lang geleden een nieuwe dienst gelanceerd: Internet, TV & bellen, via het betrouwbare netwerk van KPN, in combinatie met het afnemen van voordelige groene stroom en gas. Je krijgt korting op de maandfactuur of een gratis zenderpakket, afhankelijk van het op dit moment geldende aanbod. Verder bieden ze je een leuke service aan in hun app. In deze app kun je de energievreters in huis bepalen, met als doel energie te besparen. Je kunt het zelf 14 dagen gratis uitproberen, daarna is dit een betaalde service.

Alles onder één dak

Misschien is het voor jou ook een handige oplossing om alles bij dezelfde provider onder te brengen. Het zou je wellicht tijd kunnen besparen, maar vooral wat extra voordeel op kunnen leveren. Kijk wat voor jou het beste werkt en welke provider het meest bij jouw situatie en wensen past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts