garmin-etrex-touch-25-35

eTrex Touch: Nooit meer de weg kwijt, nu ook met gevoel

De eTrex Touch is de het nieuwste product in de eTrex GPS handheld-serie van Garmin. Ontwikkeld voor actieve of recreatieve gebruikers.

De eTrex Touch is de het nieuwste product in de eTrex GPS-handheld-serie van Garmin. Ontwikkeld voor actieve of recreatieve gebruikers.

eTrex Touch-serie

In deze nieuwe eTrex-serie is de gebruikersinterface vernieuwd om het gebruiksgemak verder te verbeteren. Er zijn verschillende activiteitenprofielen aanwezig om de ervaring voor verschillende activiteiten zo optimaal mogelijk weer te geven. Door het capacitieve touchscreen is het gemakkelijk om de handheld-gps te bedienen. Er zijn twee verschillende versies van de eTrex Touch namelijk de 25 en 35. Beide handhelds hebben een 2.6-inch-kleurentouchscreen, een batterijlevensduur van 16 uur en een robuust ergonomisch ontwerp gecombineerd met een IPX7-waterbestendigheid en kraswerend scherm. Hierdoor zijn de handhelds in elke weertype te gebruiken. De ingebouwde GPS-ontvanger ondersteund GLONASS en heeft een HotFix-satellietvoorspelling wat moet zorgen voor een snelle en nauwkeurige locatiebepaling, ook onder de zwaarste omstandigheden.

garmin-extrex-screenshot

De eTrex Touch 35 is ook uitgerust met ANT+ en kan gekoppeld worden met sensoren zoals hartslagmeters, de temperatuursensor Tempe, het Chirp geocaching-baken en fietsgerelateerde snelheids- en cadanssensor. Met de Touch 35 kan je waypoints, routes en geocaches direct draadloos delen met compatibele Garmin-toestellen. De Smart Notifications-functie zorgt ervoor dat je nooit meer een sms, e-mail, bericht of inkomende oproep van je (compatibele) smartphone te missen. De Touch 35 is ook geschikt om als afstandsbediening te gebruiken voor de Garmin VIRB XE, VIRB X en VIRB Elite actioncamera’s om je activiteiten vast te leggen.

Vind je het leuk en/of handig dat mensen weten waar je bent? Met de Live Track-functie kunnen je familie en vrienden je in real-time volgen. Je kan ze uitnodigen via e-mail of social media om via Garmin Connect je activiteit en locatie te volgen.

Kaarten, Avonturen downloaden en delen

garmin-etrex-touch-25-35De eTrex Touch-serie wordt geleverd met een voorgeladen recreatieve TopoActive Europa die ruim 46 landen bestrijkt. De kaart biedt nuttige informatie over allerlei recreatieve activiteiten op 8 GB intern geheugen. Met de 250.000 voorgeladen geocaches van Geocaching.com kun je gelijk aan de slag en geocachen in heel Europa. Niet genoeg avontuur? Via Garmin Connect en Garmin Adventures kan je activiteiten downloaden die anderen hebben afgerond of je eigen delen. Wil je gebruik maken van gespecialiseerde inhoud, kun je deze opslaan op de microSD-kaart. Je kan dan denken aan TOPO-kaarten, CityNavigator kaarten of BlueChart maritieme kaarten.

Prijs en beschikbaarheid

Zowel de eTrex Touch 25 als de 35 zijn verkrijgbaar vanaf juli 2015 voor een adviesprijs van respectievelijk €249 en €299.

Related Posts