EMBER zorgt voor een lekkere bak koffie 1

EMBER zorgt voor een lekkere bak koffie

CES is een beurs waar je soms verbaasd bent over wat je tegen komt. Ember is daar een voorbeeld van. Naast Ember nog  twee andere voorbeelden (toevallig allebei brillen) die ik op CES tegenkwam. Een bril waarmee je je gave leven met een druk op de knop kan opnemen en een die je vertelt hoe hard je fiets.

Ember

Wat doet Ember? Het houdt  je koffie  of thee op een constante temperatuur. Ik weet niet of je wel eens  een Venti Black Coffee van Startbucks hebt gedronken (dit is niets bijzonders hoor, gewoon zwarte koffie) maar het is veel te heet om te drinken. Pas na een tijdje kan je de koffie echt lekker drinken. Met Ember hou je je  bakkie troost op een constante temperatuur houden wat de smaak ook ten goede komt.

Acton Ace Eyewear

Ook het bedrijf Acton staat op CES, niet op de beursvloer maar in een hotelsuite, ergens op de Strip (de grote straat met alle hotels). Acton ken je misschien van de Blink Elektrische Skateboards. Ze tonen hier een bril waarmee je stoer op je skateboard opnames kan maken van al je tricks en eigenlijk gewoon wat je ziet zo gedurende de dag.

Solos

Solos is ook een bril, maar dan anders. Het is een z.g. HUD (heads up display) die informatie van je fietstocht voor  je oog displayed. Denk aan je snelheid, afstand en zo voort. Maar, hoor ik je zeggen daar heb je toch een fietscomputer of sportswatch voor? Dat kan maar met deze bril hou je de blik op de weg in plaats van dat je steeds naar beneden moet kijken. Volgens Solos is dit veel veiliger.

Related Posts