Dirt Rally 2.0 komt er aan 1

Dirt Rally 2.0 komt er aan

Dirt Rally is al tijden een van onze favorieten op de PS4. De nieuwe Dirt 2.0 is nu beschikbaar als pre-order en is vanaf 26 februari te spelen.

Langzaam maar zeker komt er steeds meer informatie over Dirt 2.0 naar buiten. Zo is het filmpje hieronder de eerste gameplay. De Porsche 911 RGT Rally Spec is exclusief beschikbaar voor pre-orders. Ben je fan van sportauto’s in tegenstelling tot de opgewarmde boodschappenauto’s in het WRC? Dan is dit een must-have!

In de video is duidelijk het realisme van Dirt te zien. Een dikke 911 over een bergweg vegen was in de vorige Dirt Rally nog niet mogelijk, dus wij pakken deze upgrade zeker mee!  Dik pluspunt van de oorspronkelijke Dirt was de ondersteuning voor Playstation VR waardoor het realisme van die game uitmuntend was. Dirt 4 heeft nooit VR-ondersteuning gekregen dus of Dirt 2.0 dat wel krijgt is nog maar de vraag.

Dirt 2.0 bevat ruim 50 auto’s en 6 rallystages dus je kunt aardig wat ontdekken. Codemaster heeft al aangekondigd dat er nog flink meer content gaat volgen dus je kunt wel een aardig tijdje vooruit.

Related Posts