De Microsoft Lumia 535 vanaf nu beschikbaar in Nederland 1

De Microsoft Lumia 535 vanaf nu beschikbaar in Nederland

Sinds vandaag is de nieuwe Lumia 535 verkrijgbaar in Nederland. Dit is de eerste Lumia telefoon die onder het Microsoft merk wordt uitgebracht sinds de overname van Nokia.

Lumia-535-hero1-jpg

De Lumia 535 is de opvolger van de Lumia 530 en Lumia 520, twee populaire budget Windows Phones. De 535 wordt standaard geleverd met de nieuwste Windows Phone 8.1 update, namelijk Denim. Deze update houdt onder andere in dat er beter en sneller foto’s gemaakt kunnen worden.
Ook bestaat er de mogelijkheid om verschillende covers bij het toestel aan te schaffen. Hierdoor kun je de telefoon dus helemaal personaliseren. Standaard komt deze in de kleuren zwart en wit beschikbaar.

De specificaties zijn niet heel speciaal, er zit een quad core processor 1.2GHz processor in, 5MP camera, 8GB intern geheugen (uitbreidbaar met een Micro SD kaart), een 5″ IPS scherm van Gorilla Glass 3 met een resolutie van 960*540 pixels.
Dit zijn natuurlijk niet de specificaties van een high-end toestel, maar dat kan ook niet worden verwacht voor een budgettelefoon. De telefoon is namelijk al verkrijgbaar voor een adviesprijs van 119 euro.
Al met al lijkt dit dus weer een geslaagd toestel voor de mensen die liever niet teveel geld uitgeven aan een mobiele telefoon en toch willen genieten van een soepele interface.

Related Posts