Canon introduceert nieuwe SELPHY fotoprinter 1

Canon introduceert nieuwe SELPHY fotoprinter

Met de SELPHY CP1000 introduceert Canon een nieuwe en compacte fotoprinter. Maak onderweg of thuis creatieve fotoprints met fotolab kwaliteit.

De naam spreekt uiteraard tot de verbeelding….met de SELPHY CP1000 introduceert Canon een nieuwe en compacte fotoprinter. Maak onderweg of thuis creatieve fotoprints met fotolab-kwaliteit.

SELPHY CP1000

SELPHY CP1000SELPHY CP1000 FRT Hand White

De SELPHY CP1000 print je favoriete foto’s in slechts 47 seconden direct vanaf je camera, USB-stick of een geheugenkaart. Op deze manier wordt het makkelijker om elke foto te bewonderen en bewaren, of het nu gaat om standaard briefkaartformaat of een 50×50 Instagram-stijl. De SELPHY CP1000 heeft 43 ingestelde formaten voor het printen van ID-foto’s en is dus ideaal voor het maken van badges op kantoor of voor een event of festival.

Het design van de SELPHY CP1000 is elegant en compact. Met het kantelbare 2,7″ LCD-scherm en de gebruiksvriendelijke interface kan je makkelijk de juiste instellingen vinden en selecteren. Met een optionele accuset is de SELPHY CP1000 nog geschikter voor het printen onderweg. De SELPHY CP1000 maakt gebruik van geavanceerde dye-technologie met 16,7 miljoen kleuren voor het verkrijgen van de hoge resolutie en indrukwekkende kwaliteit.

Prijs en verkrijgbaarheid

De SELPHY CP1000 heeft een adviesprijs van 99 euro. Wanneer de SELPHY CP1000 beschikbaar is moet nog bekend gemaakt worden.

Related Posts
Zit Twitter in de problemen? 5
Lees meer

Zit Twitter in de problemen?

Sinds de overname van Twitter door Elon Musk is het bekende microblogging-platform vrijwel wekelijks in het nieuws. Massa-ontslagen,…