Bose introduceert QuietComfort 25 headphone 1

Bose introduceert QuietComfort 25 headphone

Met de QuietComfort 25 introduceert Bose een nieuwe telg in de lijn van noise-cancelling headphones.

Met de QuietComfort 25 introduceert Bose een nieuwe telg in de lijn van noise cancelling headphones.

Bose QuietComfort Serie

In 2000 introduceerde Bose de eerste QuietComfort noise cancelling headphones. Daarna volgen de in de loop van de jaren de nieuwe varianten in de QuietComfort-lijn, die de ruisonderdrukking van de Bose-headphones verbeteren door gebruik te maken van nieuwe technieken.

De noise cancelling wordt verzorgd door microfoons die geplaatst zijn aan zowel de binnen- als de buitenkant van de oorschelp, om zo beter geluiden op te vangen en te meten. De gemeten en opgevangen geluiden worden dan naar een chip gestuurd. De chip berekent binnen een fractie van een milliseconde het ruisonderdrukkend signaal. Voor de QuietComfort 25 wordt gebruik gemaakt van een krachtigere chip. Deze chip neemt minder plaats in en geeft toch een goede ruisonderdrukking. Afleiding verdwijnt onmiddellijk, zelfs in de meest lawaaiige omgevingen.

bose-quietcomfort-25-over-ear-schwarz-kopfhoerer-headsets

Compatibiliteit & Design

Er zijn twee verschillende versies verkrijgbaar van de QuietComfort 25. Een daarvan is geschikt voor iPod-, iPad- en iPhone-modellen. Er is ook een versie voor smartphones en/of tablets uit de Galaxy-lijn van Samsung en Android-apparaten. Voor het gebruiken van de noise cancelling functie is een AAA-batterij nodig (die wordt megeleverd). De batterij geeft je 35 gebruiksuren. Wees niet bang, als de batterij leeg is gaat de muziek gewoon verder. De Apple- en Samsung-/Android-compatibele QC®25 headphones kun je in twee kleurcombinaties aanschaffen, namelijk zwart of wit, waarbij beide blauwe accenten hebben.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Apple-compatibele QC 25 headphones zijn nu al te verkrijgen bij Bose voor € 299,95. Je kan terecht bij Bose® Stores, Bose.nl of bij een geautoriseerde Bose®-dealer. De Samsung-/Android-versie zal pas vanaf medio juni 2015 verkrijgbaar zijn via Bose®-dealers en heeft dezelfde prijs als de Apple-versie, namelijk € 299,95.

Related Posts
Bugbuster: schiet het raak? 10
Lees meer

Bugbuster: schiet het raak?

Ik ken niemand die de zoemende muggen of vliegen wel graag ziet komen… tot ik dit onschadelijke geweer…