Bekijk de nieuwe Sony Xperia XZ en X Compact 1

Bekijk de nieuwe Sony Xperia XZ en X Compact

Sony Mobile lanceert vandaag twee nieuwe smartphones in de Xperia X-serie, de Xperia XZ en X Compact. De toestellen bieden een nóg slimmere en meer gepersonaliseerde ervaring. Bekijk de filmpjes voor een snelle indruk van de nieuwe toestellen.

Xperia XZ

https://www.youtube.com/watch?v=QdY4IJguI0k

In het kort:

De Xperia XZ en de Xperia X Compact bieden nieuwe, verbeterde cameratechnologieën. De bekende beeldsensor is geoptimaliseerd en er zijn twee extra sensoren aan toegevoegd om tot de Triple image sensing-technologie te komen. Beide beschikken over de mogelijkheid foto’s te maken tot 23MP.

De Xperia XZ heeft een 13 megapixel camera aan de voorzijde met mogelijkheid gevoeligheid in te stellen tot ISO 6400 en daarbij kun je een grote hoek pakken met 22mm/90-graden groothoeklens.

De Xperia XZ is verkrijgbaar in de nieuwe kleur Donkerblauw, die geïnspireerd is op de pracht van de natuur, evenals klassieke kleuren zoals Zwart en Platinum.

Xperia X Compact

https://www.youtube.com/watch?v=yqiT7at-1WA

De Xperia X Compact komt op de markt in de kleuren Wit, Navy Zwart en Lichtblauw.

Slimmer

Beide modellen beschikken over het nieuwe Battery Care (vi), aangevuld door Qnovo Adaptive Charging, voor een batterijkwaliteit die twee keer langer meegaat (vii). Qnovo Adaptive Charging volgt de laadstroom en past deze aan om beschadiging van de accu te voorkomen zodat de accu langer meegaat, terwijl Battery Care het opladen bedient op basis van geleerd gedrag en overmatig laden voorkomt door de lading te pauzeren bij 80%.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe X-serie flagship Xperia XZ is verkrijgbaar in oktober voor een verkoopadviesprijs van 699, – en de Xperia X Compact is verkrijgbaar begin september voor een verkoopadviesprijs van 449, -.

Related Posts
Samsung breidt Level audio-serie uit 12
Lees meer

Samsung breidt Level audio-serie uit

De Level audio-serie wordt door Samsung uitgebreid met Level On Wireless en Level Link. Beide producten combineren hoogstaande geluidskwaliteit met een slank design en gebruiksgemak.