VIRB X en XE: nieuwe actioncam's van Garmin 1

VIRB X en XE: nieuwe actioncam’s van Garmin

De VIRB X en VIRB XE van Garmin zijn twee nieuwe generatie HD action camera’s. Geschikt voor het opnemen van hoge resolutie groothoek-beelden.

De VIRB X en VIRB XE van Garmin zijn twee nieuwe generatie HD-actioncamera’s. Geschikt voor het opnemen van hoge resolutie groothoekbeelden.

Garmin VIRB X en VIRB XE

Px187MTg2MTQzMi0zLTE1NTUzNzQ4NTc=

De nieuwe vormgeving van de VIRB X en VIRB XE biedt meer montagemogelijkheden en is waterdicht tot 50 meter zonder een extra beschermende case. De nieuwe modellen zijn uitgerust met een betere microfoon voor extreem duidelijk geluid, zelfs onder water. Ook beschikken ze over Bluetooth-audio voor het aansluiten van headsets of microfoons.

De nieuwe HD-actioncamera’s bieden verbeterde video- en audio-mogelijkheden samen met de G-metrixfuncties zorgen voor een nog betere gebruikservaring. G-metrix gebruikt een veelvoud van de ingebouwde sensoren en draadloze opties om gegevens zoals snelheid, hartslag en G-krachten vast te leggen en te presenteren als een animatielaag over het beeld.Px187MTg2MTQzMi0xLTEzOTkzMTI0OQ==

De VIRB X schiet beelden in HD van 1080p bij 30 fps en 720p beelden bij 60 fps gecombineerd met slow-motion en zoom-opties. Voor de VIRB XE geldt dat er HD-beelden in 1440p bij 30 fps en 1080p beelden bij 60 fps worden geschoten en gecombineerd met beeldstabilisatie, slow-motion en verschillende zoomniveaus. De VIRB XE beschikt ook over een Pro Mode waarin handmatig aanpassingen gedaan kunnen worden, zoals witbalans, scherpte controle, kleurprofiel controle, ISO-begrenzingen en belichting.

Bewerken makkelijk gemaakt

VIRB Edit is de gratis software van Garmin waarmee je gemakkelijk de beelden van je VIRB X of VIRB XE kan bewerken. Ook is het mogelijk automatisch geweldige video’s te genereren met daarin de G-metrix data en deze dan direct te delen. Met de VIRB Mobile App – en de ingebouwde WiFi – is het mogelijk snel beelden samen te voegen op een smartphone of tablet.

Prijs en beschikbaarheid

De VIRB X en VIRB XE zijn vanaf juni beschikbaar. De VIRB X kost 299 euro en de VIRB XE kost 399 euro.

Related Posts