fbpx

Ik ben persoonlijk een groot fan van Thinoptics,de ultra portable leesbril die je echt bijna overal mee kunt nemen. Ik schreef er al over voor Intogadgets, zoals hier over de keychain. Ik gebruik thinoptics als een backup voor mijn normale leesbril. Er komt een tijd dat je eenvoudigweg een leesbril nodig hebt.

Op CES zag ik de laatste versie van Thinoptics, de Manhattan leesbril met Milano opberg case. Met minder dan 4 mm is de case de dunste die ik ken en met met 9 gram voor de bril is het ook een zeer lichte bril. Is het een high tech gadget? Ja en Nee. Nee vanwege het feit dat het geen elektronica is, niet aan de stroom moet en ook niet connected is. Maar ook Ja, omdat het echt een superlichte bril is die je meeneemt. Veel platter dan welke bril dan ook die  ik gezien heb waarbij het ook nog  eens een keer een echte bril is. De andere Thinoptics zijn meer knijpbrilletjes die als je ze lang draagt, minder comfortabel zijn.

Hier zie je de bril uitgeklapt. Dit is het model Manhattan, er is ook nog een model Brooklyn.

Opgeklapt past alles in de case en kan deze makkelijk in een jas, tas of binnenzak. Ook past de Milano case prima op een  iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, of iPhone X. Er wordt een plakstrip meegeleverd zodat je deze bijvoorbeeld op een laptop kunt plakken zoals ik nu al heb bij mijn reguliere extra leesbril.

De bril is te koop via de site van Thinoptics voor een prijs van $49.88.