fbpx

Misschien bestel je er dagelijks of misschien moet je er niets van hebben: Chinese webshops. Shoppen in het verre oosten heeft voor- en nadelen, die we hier graag voor je op een rij zetten.

We hebben in dit geval geshopt op Gearbest.com, een Chinese shop die allerlei goodies verkoopt. We zagen allerlei voordelig geprijsde drones en een bestelling was snel geplaatst. Op aanraden van Gearbest kozen we daarbij voor verzending via Netherlands Registered & Priority Line – EU express. Hiermee is volgens GB het risico op extra kosten het laagst. Dat wil natuurlijk iedere Nederlander.

Na een week of drie kregen we een pakketje binnen: de drone! So far alles in orde. Zodra we meer getest hebben met deze drone hoor je dat natuurlijk, want dat Gearbest wat mooi spul heeft is wel duidelijk. Waar DJI drones een compleet plaatje zijn, die perfect werken en waar je mooie beelden mee kunt schieten is dat bij “onze” drone wel anders. Die is echt gemaakt voor FPV racing. Ook gaaf maar bijna onvergelijkbaar.

So far ben ik erg te spreken over Gearbest. Behalve drones hebben ze een behoorlijk groot assortiment met vooral electronica. Denk aan laptops, telefoons maar bijvoorbeeld ook zaklampen en 3D-printers.

Hier kun je dan ook leuke kleine of grote cadeautjes vinden. Klik hier als je op zoek bent naar leuke cadeaus om een vriend mee te verassen en je liever dichter bij huis besteld.

Ook deze Xiaomi mini-schroevendraaiers zijn net binnen, ideaal voor het kleine werk.
Gearbest Xiaomi Wiha 24 in 1 Precision Screwdriver Kit - GRAY
Xiaomi Wiha 24 in 1 Precision Screwdriver Kit

Ben je toch nog huiverig voor het bestellen in China? Weet dan dat Gearbest erg zijn best doet om voet aan de grond te krijgen in Nederland. Ze hebben sinds kort een Facebook-groep voor support. Als je pech hebt moet je iets terugsturen naar China, maar gezien de lage prijzen zal je dat niet snel doen. Heb je zelf al ervaringen met Gearbest? We zijn erg benieuwd dus laat het vooral horen!