sandisk-connect-wireless-stick

SanDisk Connect Wireless Stick: draadloze opslag

De Connect Wireless Stick maakt het mogelijk draadloos media te bekijken, op te slaan of muziek naar je telefoon/tablet te streamen.

Het meest vervelende aan een USB-stick vind ik vaak dat je hem toch tevoorschijn moet halen en in je apparaat moet steken. Draadloos zou hierbij een stuk makkelijker en sneller zijn. SanDisk vond dit blijkbaar ook en heeft het portfolio uitgebreid met een wireless mobiele flash drive.

Connect Wireless Stick

sandisk-connect-wireless-stick-portDe Connect Wireless Stick geeft je meer vrijheid in het bekijken van foto’s en video’s of andere bestanden op hun – WiFi compatible – apparaten. De Connect Wireless Stick werkt op smartphones, tablets en computers vanuit je koffer, rugtas of broekzak. Naast het bekijken van je bestanden of ze op te slaan, is het ook mogelijk de bestanden te delen. Dit alles kan tot maximaal 3 apparaten tegelijkertijd. Een volle accu zou goed moeten zijn voor ongeveer 4,5 uur streamen waarna de drive dus aan de lader zal moeten. Het is ook mogelijk om op de “ouderwetse manier” bestanden over te zetten door de aanwezigheid van een USB-aansluiting.

De stick wordt geleverd in combinatie met een speciale app. Hiermee wordt het beheren van je bestanden via en op verschillende apparaten – waaronder iOS, Android en PC’s – een een stuk gemakkelijker. Er is een bescherming aanwezig voor je bestanden doormiddel van wachtwoordbeveiliging op de WiFi-verbinding. De app biedt ook een aantal extra’s zoals auto-back-up voor foto’s en video’s direct vanaf je camera. De app is beschikbaar in de Apple App Store, Google Play Store en Amazon Appstore for Android.

sandisk-connect-wireless-stick

Prijzen en beschikbaarheid

De SanDiks Connect Wireless Stickwordt geleverd met 1 jaar garantie en is per direct verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. De opslagcapaciteit ligt tussen de 16 GB en 128 GB met adviesprijzen tussen de $ 29,99 en $ 99,99 (omgerekend tussen de €2 7,21 en € 90,71).

[bol_product_links block_id=”bol_55a8c197da118_selected-products” products=”9200000022696265,9200000026503258″ name=”Sandiskwireless” sub_id=”” link_color=”2A2A2A” subtitle_color=”B3B3B3″ pricetype_color=”000000″ price_color=”FFA700″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”9E0B0E” width=”740″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts