mophie-waterproof-iphone-6-case

Nieuws: Mophie Waterproof Juice Pack

De Mophie H2PROTM is de eerste waterdichte case voor de iPhone 6 die tevens dient als batterij. Je iPhone is dus vrijwel tijdens elke situatie beschermt.

Bang dat je iPhone 6 niet goed tegen water kan en zit je vaak zonder stroom? Dan heeft Mophie de oplossing voor je. De juice pack H2PROTM is een waterdichte batterijhoes voor je iPhone 6.

mophie-juice-pack-h2prot-batteryMophie H2PROTM Juice Pack

De H2PROTM is de eerste waterdichte batterijhoes die speciaal ontwikkeld is voor de iPhone 6. De H2PROTM moet de batterijduur van de iPhone 6 met 100% verlengen.

Ook op het gebied van bescherming is de Juice Pack goed vertegenwoordigd en overtreft de industrienormen voor bescherming met de best mogelijke beoordeling. Hierdoor is je iPhone 6 beschermd in vrijwel alle situaties.

Batterij

mophie-juice-pack-h2prot-battery-openDe – oplaadbare – batterij heeft een capaciteit van 2750 mAh en stelt je in staat om te genieten van maximaal 14 uur gesprekstijd, 10 uur extra surftijd, 11 uur extra video’s afspelen en 50 uur extra muziek afspelen.

Door gebruik te maken van de Mophie Priority+ oplaad- en synchronisatie-optie kan de Juice Pack je iPhone 6 eerst opladen voordat de batterij van de Juice Pack wordt opgeladen. Ook de doorvoer van data bij het aansluiten op een PC of Mac is mogelijk.

Prijs en beschikbaarheid

De Mophie Juice Pack H2PROTM voor de iPhone 6 is per direct verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, blauw/wit, roze/grijs en grijs/wit. Te bestellen via mophie.com voor € 139,95.

Related Posts