Thinkpas X1 Tablet

Lenovo onthult nieuwe ThinkPad X1 serie #CES2016

Lenovo onthult op CES2016 haar nieuwe X1 productportfolio. De ThinkPad X1 serie bevat nieuwe producten, waaronder een tablet, een all-in-one en notebook.

Lenovo onthult op CES2016 haar nieuwe X1 productportfolio. De ThinkPad X1 serie bevat nieuwe producten, waaronder de X1 Tablet, X1 Yoga en ThinkCentre X1 all-in-one. De producten draaien volledig op Windows 10 en worden optioneel geleverd met Samsung NVMe SSD en Qualcomm LTE-A 4G.

Think Thinkpad X1

De nieuwe ThinkPad X1 Tablet heeft een modulair ontwerp. Hierdoor kunnen gebruikers meerdere modules op de tablet aansluiten voor extra functies. De tablet heeft een batterijlevensduur van 10 uur. De ThinkPad X1 Yoga is bijzonder te noemen vanwege de optionele Samsung OLED-display. De convertible wordt geleverd met een oplaadbare Active-Pen.

Voor desktop-gebruikers introduceert Lenovo de ThinkCentre X1 all-in-one. Deze 23,8 inch all-in-one desktop is met 11mm één van ‘s werelds dunste desktops. Lenovo introduceert bovendien een nieuwe versie van de ThinkPad X1 Carbon: een vederlichte 14-inch zakelijke ultrabook. De nieuwe X1 Carbon is dunner, lichter en krachtiger dan ooit.

Thinkcentre X1ThinkPad X1 YogaThinkPad X1 Carbon

Prijzen en beschikbaarheid

Op het moment van schrijven zijn de exacte prijzen en leveringsdata voor Nederland nog niet bekend. Even geduld nog!

Related Posts