Komt HTC met een grote smartphone? (One Max) 1

Komt HTC met een grote smartphone? (One Max)

Volgens de doorgaans goed ingelichte bronnen van Pocket Lint zou HTC op zeer korte termijn met een smartphone komen die een scherm heeft van 5,9 inch. Het toestel zou over een full-hd scherm beschikken en is het opgeblazen broertje van de succesvolle HTC One.

Reus onder de smartphones

Een scherm met een diagonaal van bijna 15 cm is natuurlijk prachtig voor video en het spelen van games, maar in je broekzak is dit toch enigszins onhandig. Hoewel vrouwen daar misschien minder problemen mee hebben aangezien zij vaak een tas mee nemen. Ik hou het liever bij de (bescheiden) afmetingen van mijn Samsung Galaxy S3 . Als de geruchten kloppen is deze HTC One Max net zo groot als de Samsung Galaxy Note 3 en die verkoopt prima.

Welke maat is ideaal?

De Samsung Galaxy S3 meet 4,8 inch, voor mij het maximum want bedienen met 1 hand is soms al moeilijk. Mijn lief houdt het bij een zeer bescheiden 3.5 inch en ik ken genoeg mensen die een grote 5 plus inch Galaxy Note bij zich dragen. Grote diversiteit dus, van bescheiden tot echte phablets (kruising tussen phone en tablet) . De combinatie van een smartphone voor ‘mobiel gebruik’ en een tablet  voor thuis bevalt mij erg goed. Wat vinden jullie?

 

 

 

Related Posts