CES is een walhalla van gadgets en innovatie

CES is weer begonnen en de komende dagen gaan we ons weer onder dompelen in de laatste technologieën en gadgets. Hier is een eerste verzameling wat ons opviel in Las Vegas.

Pogotec

We zijn er ondertussen we aan gewend, de constante verkleining van elektronica maar de Pogocam die op CES Pepcom werd getoond is eigenlijk een heel bijzondere kleine camera die je aan je bestaande bril kunt vast maken. Het voordeel is dat je geen grote, lelijke bril hoeft te kopen maar gewoon je eigen bril kunt gebruiken.

Microsoft Surface

Hoewel Microsoft niet meer op CES staat met een groot paviljoen, wil niet zeggen dat Microsoft er niet is. Ze toonden een aantal van de Surface producten waar ze al een aantal jaren meer actief zijn. Voor mensen met een goed geheugen, voordat Surface de naam van de tablet/notebook producten werd die we nu kennen was er de grote Surface table. Wat Dan hier laat zien lijkt er eigenlijk wel heel sterk op.

Licht, lichter, Acer

Ze zeggen dat de grootte er niet toe doet, maar geldt dat ook voor gewicht? Acer is de laatste jaren bezig om hun notebooks dunner en lichter te maken. Wat je hier getoond wordt is een intel Core I7 notebook met een dikte van minder dan 9mm en een gewicht van iets meer dan een kilogram. Ideaal voor iedereen die zich niet een breuk wil tillen aan een laptop

Related Posts
opel-onstar-knopjes
Lees meer

Altijd en overal bereikbaar in je nieuwe Opel met OnStar

Opel introduceert in augustus 2015 OnStar in Europa. Na Amerika, Canada, Mexico en China mogen wij nu ook veilig autorijden. De Opel Astra wordt er als eerste mee uitgerust. Voor een schappelijk bedrag (en eerste jaar gratis) kun je 24/7 een echt persoon om hulp vragen voor alles in je auto en bij een crash is er meteen hulp. Wij mochten het testen.