Bamboo Slate

Cadeautip: Wacom Bamboo Slate – van geschreven naar digitaal

Ondanks dat de wereld steeds digitaler wordt, zijn er nog steeds mensen die liever op papier schrijven en tekenen. De Bamboo Slate van Wacom zet geschreven makkelijk om naar digitaal.

Bamboo Slate

Hoe werkt de Bamboo Slate?

Vroeger moest je, als je geschreven wilde omzetten naar digitaal, gebruik maken van speciaal papier (zoals met Livescribe). Inmiddels is dat verleden tijd. Met de Bamboo Slate kan je op ieder papier schrijven. Deze smartpad zet jouw krabbels om naar een digitale bestand dat je kunt ontvangen op je smartphone, tablet of in de cloud bij Dropbox, Evernote en OneNote.
En mocht je even niet in de gelegenheid zijn om je notities of schetsen over te zetten naar device of cloud, geen zorgen. In de Bamboo Slate kan je maximaal 100 pagina’s opslaan. Exporteren is ook mogelijk via de Wacom Inkspace app in jpg-, png-, pdf- of will-formaat.

Notities bewerken

Met de Wacom Inkspace app en Bluetooth® voor iOS of Android apparaten kan je je notities en schetsen organiseren, aanpassen en delen. De app kan ook pagina’s met notities combineren en onderbrekingen, kleur en highlights toevoegen aan bestaande notities met bewerkbare digitale inkt.

https://youtu.be/7G_6RolCxf4

Prijs en beschikbaarheid

De Bamboo Slate is verkrijgbaar in twee formaten: A5 en A4. De kleine variant heeft een adviesprijs van € 129,90 en de grote van € 149,90. Je kan de Slate onder andere kopen bij Coolblue.

Related Posts
videovrijdag petit chef
Lees meer

#Videovrijdag: Le Petit Chef

Wat je met een goed idee en een paar beamers niet kunt doen om het wachten voor je restaurantgasten te veraangenamen. Le petit chef is origineel en humorvol.