WIN: Logitech BLOK Protective case voor iPad Air 2 t.w.v. € 39,99

Bescherm jouw iPad Air 2 met deze Protective Shell van Logitech. Sint verloot er eentje in het rood/paars. Kijk snel hoe je kans maakt!

Sinterklaas vond nog een iPadhoes in de kast en dacht: dat is best handig. Alleen Sint beschikt zelf niet over een iPad, en gezien de gulle aard van de beste man, maken nu de lezers van intogadgets.nl kans op deze mooie Protective case van Logitech.

gallery-1-red (1)

Met een gewicht van nog geen 170 gram vergeet je bijna dat je iPad in een behuizing zit. Tot je hem per ongeluk laat vallen. Dan toont BLOK Shell zich van zijn beste kant. In het mooi rood/paars is je iPad voortaan helemaal in jouw stijl. En hij gaat langer mee, want vallen doet geen pijn en ook tegen een kopje koffie dat per ongeluk omver gaat is hij goed beschermd in deze case. Deze case voor iPad Air 2 is dus onmisbaar!

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

Related Posts