WIN: EyeFi Mobi SDHC 8 GB wifi-kaartje t.w.v € 31,99

Altijd je geheugenkaartlezer kwijt? Met de EyeFi Mobi geheugenkaartjes heb je wifi in je digitale camera en kun je via je pc, Mac of mobiel makkelijk je foto’s bekijken, bewerken en delen. Jij kunt hem winnen! Doe mee met de Sinterklaas-actie >

Sint was even druk met braderieën bezoeken en pepernoten uitdelen, dus de actie van deze zaterdag liet even op zich wachten. Ben je zelf ook net naar zo’n gezellige braderie geweest en heb je foto’s gemaakt met je digitale camera? Dan is de EyeFi Mobi SDHC geheugenkaart met 8 GB opslag iets voor jou. En je kunt hem winnen!

eyefi-mobi

De EyeFi Mobi geheugenkaartjes voor in je digitale camera zorgen ervoor dat je camera ineens wifi heeft. Daarmee kun je verbinding maken met je tablet of laptop en foto’s overzetten zonder dat je de kaart eruit hoeft te halen en een kaartlezer nodig hebt om de foto’s te laden. EyeFi Mobi is compatibel met een heleboel camera’s, zolang deze maar een slot heeft voor SDHC-geheugenkaarten. Met behulp van een app voor pc, Mac of mobiel maak je verbinding met de kaart en kun je de foto’s bekijken, bewerken en delen. Kortom, zo’n kaartje is superhandig voor iedereen!

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

Related Posts