NETGEAR breidt uit... 1

NETGEAR breidt uit…

Niet het bedrijf, maar je netwerk. Vandaag kondigen ze 3 nieuwe extenders aan die je meer dekking moeten geven in de dode hoeken in je wifi-netwerk.

ex3700_7000_6150_med

Nighthawk AC1900 WiFi Range Extender

Nieuw in de premiumlijn van NETGEAR is deze Nighthawk AC 1900 (802.11ac), de eerste extender in deze lijn. Met 700 mW aan vermogen belooft deze extender je een snelheid op 802.11ac tot 1900Mbps en een bereik van zo’n 1000 vierkante meter, deze extender zou dus probleemloos je hele huis moeten kunnen voorzien van wifi. De AC 1900 is tevens uitgerust met Beamforcing+ technologie waarbij de signalen zich focussen op draadloze apparatuur. Daarnaast heeft deze extender ook 5 Gigabit poorten, voor het eenvoudig aansluiten van bedrade apparaten op het wifi-netwerk, zonder extra wifi-adapters.

AC1200 WiFi Range Extender

Deze extender is eenvoudig in een stopcontact te pluggen en biedt je dus een 802.11ac wifi-netwerk (tot 1200Mbps) op de plek waar je dat nodig hebt. De AC1200 is voorzien van indicatie-leds om eenvoudig te kunnen zien wat de beste plek voor plaatsing is. Deze extender is voorzien van 1 Gigabit poort.

AC750 WiFi Range Extender

Het kleinste broertje in de set van de 3 nieuwe extenders. Tevens eenvoudig in een stopcontact te plaatsen, maar het maximum wat deze extender kan bereiken is 750Mbps.

Cloud-functionaliteit

Voor de reeds beschikbare Nighthawk AC1900 Wifi Router (niet te verwarren met de extender hierboven) biedt NETGEAR vanaf deze maand cloud-functionaliteit. Naast het eenvoudiger op afstand beheren van je netwerk wordt ook het nieuwe ReadyCloud geïntroduceerd waarmee veilig en eenvoudig toegang verkregen kan worden tot bestanden die op een aan de Nighthawk gekoppelde disk staan.

Related Posts
RX1RII
Lees meer

Sony introduceert RX1RII compactcamera

Sony breidt zijn assortiment van Cyber-shot RX compactcamera’s uit met de full-frame DSC-RX1RII en primeurt met een optisch variabele low-pass-filter.