Zeg de crisis gedag met de Samsung-Gassan Diamonds Note 3 Pack 1

Zeg de crisis gedag met de Samsung-Gassan Diamonds Note 3 Pack

Volgens trendwatchers is de crisis in 2014 toch langzaamaan wel op de achtergrond aan het geraken. En als je deze ultradure Diamonds Note 3 pack kunt betalen, dan weet je niet eens wat crisis is. In samenwerking met Gassan, de juwelier (die onder andere op de Dam in Amsterdam zit), introduceert Samsung een limited edition Diamond Pack voor de Note 3.

SAMSUNG CSC

De Samsung-Gassan Diamonds Note 3 giftpack bestaat uit een GALAXY Note 3, een GALAXY Gear en een flipcover, alle drie met briljant geslepen diamanten ingelegd en van 18 karaats witgoud voorzien. Het pakket komt in een luxueuze zwarte hoogglans verpakking met op maat gemaakt interieur. Exclusief hierin verwerkt is een stijlvolle plaat met de inscriptie ‘Samsung Diamond Package by Gassan’.

SAMSUNG CSC

De Samsung-Gassan Diamonds Note 3 Pack komt met het Chinese Nieuwjaar beschikbaar, dat in 2014 op 31 januari begint. In Nederland ligt het pakket bij Capi (Schiphol) in de ‘It’s Exclusive’-vitrine. De Samsung-Gassan Diamonds Note 3 Pack heeft een verkoopadviesprijs van … ja… laat het even inwerken…€ 5.555,- inclusief BTW.

Het is niet voor niets dat deze Diamond Pack juist met Chinees Nieuwjaar wordt gelanceerd. Uit cijfers blijkt namelijk dat de Chinezen ‘s werelds grootste kopers in de categorie luxeartikelen zijn. En aangezien op Schiphol veel Chinezen rond nieuwjaar van en naar huis zullen reizen, is dat tevens de ideale plek om de ‘pack’ aan te bieden. Toch zijn we wel benieuwd hoeveel mensen nu daadwerkelijk deze Diamond Pack gaan kopen…

Related Posts