WIN: Ewent 4-poorts Smart USB-lader t.w.v. € 19,95

Ook altijd problemen om een vrij stopcontact te vinden om je apparaten mee op te laden? Sint verloot een handige 4-poorts USB-lader van Ewent, dan is dat probleem opgelost! Check snel hoe je mee doet!

Sint snapt wel dat je soms gewoon stopcontacten tekort hebt voor al die apparaten in huis. Je moet ze allemaal opgeladen houden en iedereen zit altijd tegelijk zonder stroom. Daarom verloot de Sint een 4-poorts USB-lader, om 4 apparaten tegelijkertijd aan te kunnen hangen. Slim van de Sint!

EW1216-high

Met de Ewent 4-poorts Smart USB-lader laad je apparaten, zoals tablets en smartphones, tegelijk op. Het Smart IC laadsysteem zorgt voor een gelijke stroomverdeling tussen de aangesloten apparaten. Ook zorgt deze ervoor dat je apparaten precies de stroom krijgen die ze nodig hebben. Zo kan er niets misgaan. Het laden stopt automatisch als de batterij van je apparaat volledig opgeladen is. De EW1216 is uitgerust met bescherming tegen oververhitting, een te hoog voltage, een te hoge spanning en kortsluiting. Let wel: opladen gaat niet zo snel als met een originele lader. Desondanks een zeer handig hulpje!

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

1 comment
  1. Wat een veilige kans van u intogadgets.nl Ik doe dan ook graag mee, zo hoeven mijn zoon en ik geen discussie meer te hebben over het stopcontact.

Comments are closed.

Related Posts