WIN: Eminent WiFi Music Streamer t.w.v. € 49,00

Maak kans op deze handige WiFi Music Streamer van Eminent. Hiermee kun je vanuit je hele huis muziek afspelen op je bestaande stereo-installatie, via wifi! Check snel hoe je meedoet met deze Sint-actie.

Sint gaat maar door met cadeautjes weggeven. Dit keer bedacht hij dat het leuk zou zijn als je vanuit je hele huis muziek kon afspelen op je stereoset. Dat kan tegenwoordig met veel apparaatjes, maar deze Eminent WiFi Music Streamer leek hem wel netjes. Dus bij deze maak jij kans om dit handige apparaatje te winnen.

EM7410-product-high

De EM7410 WiFi Music Streamer is een upgrade voor je bestaande geluidsinstallatie. De EM7410 streamt je favoriete muziek naar je stereo installatie. Streamen doe je vanaf je Android/Apple smartphone of tablet, computer of NAS. De EM7410 maakt een eigen WiFi-netwerk aan waardoor je niet afhankelijk bent van het bereik van een router. Wanneer je hem aansluit op je bestaande WiFi netwerk, dan heb je bereik in je hele huis.

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

Related Posts
JBL GO
Lees meer

Review: JBL Go Bluetooth-speaker

De JBL GO is de goedkoopste Bluetooth-speaker uit de JBL-range. Het geluid is prima, de bediening eenvoudig en met 8 kleuren heb je daarin ook wat te kiezen. Thijs testte de zwarte variant.