WIN: Cellularline USB Pocket Charger smart 2200 mAh t.w.v. € 19,99

Altijd extra power bij je voor je smartphone met deze USB Pocket Charger Smart 2200 mAh van Cellularline. Sint weet dat dat handig is en geeft er eentje weg. Lees snel hoe je kans maakt!

Laad je telefoon onderweg bij met deze handige USB Pocket Charger smart van Cellularline. Sinterklaas doet dat natuurlijk de hele tijd, want hij is veel onderweg en hij gebruikt zijn smartphone om alle meldingen voor het grote boek van Sinterklaas te bekijken. Zo’n handige gadget gunt hij ook aan een lezer van intogadgets.nl.

De USB Pocket Charger smart met 2200 mAh batterij zorgt ervoor dat je je telefoon een keer kunt bijladen. Er zit al een micro-usb-kabeltje bij in de verpakking. Op de lader zelf zit een led-indicatie om aan te geven hoe ver de batterij nog vol is. Cellularline maakt diverse van dit soort handige kleine opladers. Je neemt de Pocket Charger handig mee in je tas of grote jaszak, zodat je altijd extra power bij je hebt. We verloten er eentje in het wit met groen.

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

1 comment

Comments are closed.

Related Posts
opel-onstar-knopjes
Lees meer

Altijd en overal bereikbaar in je nieuwe Opel met OnStar

Opel introduceert in augustus 2015 OnStar in Europa. Na Amerika, Canada, Mexico en China mogen wij nu ook veilig autorijden. De Opel Astra wordt er als eerste mee uitgerust. Voor een schappelijk bedrag (en eerste jaar gratis) kun je 24/7 een echt persoon om hulp vragen voor alles in je auto en bij een crash is er meteen hulp. Wij mochten het testen.