fbpx

Microsoft Azure is een handige cloud-oplossing voor alles waar je tegenaan loopt als iets wilt wat eigenlijk niet kan. Met Azure krijg je ineens toegang tot allerlei libraries en programmeertools die normaal op een Microsoft-omgeving niet gebruikt kunnen worden.

Je krijgt als developer alle support en alle systemen die je nodig hebt om je apps en aansturing voor gadgets te bouwen. Dat kan heel handig zijn als je nog niet helemaal thuis bent in sommige systemen. Microsoft zelf zegt er dit over:

Het begint bij het besturingssysteem, waar naast Windows ook allerlei Linux-distributies gebruikt kunnen worden voor Virtual Machines. Ook in de lagen boven het besturingssysteem, zoals databases, applicatie frameworks, beheertoepassingen en programmeertalen, is een ruime keuze aan OSS-technologie beschikbaar. Azure biedt voor sommige van deze technologieën tevens diepgaande integratie in eigen Microsoftdiensten.

Je kan dus gewoon Linux-distributies gebruiken. Pretty awesome toch?

Kijk onderstaand filmpje gewoon even, dat zegt het wellicht nog duidelijker.

Het mooie is in elk geval dat je er hele vette dingen mee kunt maken! Dus nog even doorwerken en over een tijdje schrijven we hier misschien wel over jouw toffe nieuwe gadget!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*