Archieven: Tips en adviezen

24 posts

Artikelen met uitleg, tips en adviezen

cpu
Lees meer

Wat is CPU?

Wanneer telefoons, tablets, pc's of laptops aan een review onderworpen worden is het type processor altijd een terugkerend onderdeel. Maar wat betekent CPU nou en wat is het precies? Wij leggen het kort en krachtig voor je uit!
USB-Logo
Lees meer

Advies: Wat is USB?

Usb is eigenlijk een woord wat we heel vaak gebruiken in het dagelijks leven als je denkt aan gadgets, maar waar staat het nu eigenlijk voor en welke verschillende types zijn er? Joost neemt de termen en verschillen allemaal even met je door.
3D ~ Intogadgets.nl
Lees meer

3D-printen: doe-het-zelf (deel 3 van 3)

In deel 3 van 3D-printen, doe het zelf: sieraden, meubels, protheses en wat al niet meer. De mogelijkheden voor 3D-printen zijn eindeloos. Wat zou jij printen als je een 3D-printer had?
amphiro-a1-b1-douchen-energieverbruik
Lees meer

Besparen met gadgets: slimmer douchen (deel 1)

Mandy testte de Amphiro b1 Smart Water Meter. Deze slimme gadget, ondersteund door Nudge, geeft inzicht in waterverbruik tijdens het douchen. Gadgets als deze bieden de mogelijkheid om water en energie te besparen.
Lees meer

Shoppen bij Alibaba: Goedkoop of duurkoop?

Alibaba is een Chinese webwinkel waarbij meer dan een miljoen leveranciers aangesloten zijn. Via de webshop bestel je rechtstreeks bij de leverancier in China. Maar hoe werkt dat en is het goedkoop of duurkoop? Thijs deelt zijn ervaring.