Stel jouw gadgetvraag en win een Belkin WeMo Switch + Motion

Omdat het zomer is en we dat graag met je vieren, vonden we het wel leuk om weer eens een winactie te organiseren. Niet zomaar een winactie, eentje met inhoud. En met jouw bijdrage kun je twee dingen winnen. Lees snel verder hoe dat zit!

De opdracht

Stel hieronder in de comments of via Twitter of Facebook jouw gadgetvraag. Hij moet over de gadgets zelf gaan, dus niet over software/apps/games. Wat wil je graag weten en beantwoord zien door onze bloggers?

Voorbeeld: Hoe kies ik een juiste tablet? Welke telefoon is beter, type A of type B? Kies ik voor een soundbar of surround system?
Alles waar je mee zit kán een vraag zijn die in de prijzen valt.

De prijzen

De 10 beste/leukste/interessantste vragen die we ook echt kunnen beantwoorden, worden door één van onze bloggers beantwoord in een eigen blogpost.

Kortom: als je bij de winnaars hoort krijg je je vraag exclusief beantwoord in een eigen blogpost!

Maar dat is niet alles. Uit alle inzendingen, of ze nou beantwoord worden of niet, kiezen we willekeurig iemand en die wint een Belkin WeMo Switch + Motion met extra switch met een totaalwaarde van 150 euro!

belkin-wemo-switch-motion

De Belkin WeMo Switch + Motion Set laat je je huishoudelijke apparatuur en elektronica draadloos bedienen door de apparaten van jouw keuze aan of uit te zetten zodra er beweging wordt gedetecteerd. Met de extra switch kun je nog meer apparaten bedienen.

De voorwaarden

De actie loopt tot en met 31 juli 23:59u. Alle vragen worden daarna door onze bloggers beoordeeld en we kiezen gezamenlijk 10 winnaars voor de blogposts uit. Iedereen die een eigen blogpost heeft gewonnen krijgt een e-mail met eventueel opvolgvragen en krijgt tevens een bericht wanneer zijn antwoord wordt geplaatst. We streven ernaar de antwoorden te publiceren binnen 2 weken na de eerste berichtgeving. De winnaar voor de Belkin WeMo Switch + Motion en extra switch wordt random gekozen uit alle inzendingen. Ook deze persoon krijgt een e-mail. Zorg er dus voor dat je in de comments een juist e-mailadres achterlaat en dat je ons volgt op Twitter zodat we je een DM kunnen sturen. Winnaars via Facebook zullen we in een post bekend maken op Facebook zelf.

Met dank aan Belkin voor het beschikbaar stellen van de prijs 🙂

10 comments
 1. Er komen heel wat wearables uit dit jaar (en Q1 2015). Apple en Samsung gooien het op smartwatch en Microsoft heeft een fitness band aangekondigd.
  Verwachten jullie dat de wearables net zoveel impact zullen hebben als de smart phones?

 2. Ik heb vorig jaar een Samsung Galaxy Advance gekocht, maar deze is nu te traag en ik moet nu een nieuwe gaan zoeken. Bijna iedere telefoon is na een jaar te oud en wordt traag, maar waar moet ik naar kijken als ik een telefoon wil die wel met de tijd mee kan en langere tijd kan overleven?

 3. Ik ben ondertussen overgestapt naar ipad mini retina en macbook pro retina. Binnenkort vervang ik mijn xperia Z, die nu toch wel zijn waarde heeft bewezen. Wachten op iphone6 (om helemaal compatibel te zijn met aankomende Ios8 features die eenvoudig syncen met macbook) of gewoon voor een Sony Z2 of andere android phone?

 4. Duurde even voor ik een vraag had maar tadaa hier is ie dan!
  Al een tijdje heb ik problemen met mijn (nog dit jaar aangeschafte router) betreft hier een tp-link 1043nd als ik het goed zeg. Hij krijgt goede reviews en eerlijk gezegd ben ik er ook echt wel te spreken over alleen ik zit op de verdieping bovem de router en ik mis gewoon 80dBm. Mijn vraag: Welke router raden jullie aan die +-50 euro kost en een goed draadloos bereik heeft standaard N of ac. En geen tussen oplossing zoals een repeater want dat werkt ook niet 100% hier.

 5. Mijn vader wil graag met dit lekkere weer kunnen internetten in de tuin. Met de standaard router van de internetprovider was dit nooit een optie. Ik raadde hem aan een router te kopen met een groter bereik. Op dat moment schaftte hij een dure Airport Extreme aan van Apple. Helaas bleek dat deze geen centimeter meer bereik had dan de standaardrouter. Nu heeft hij een wifi-repeater gekocht voor twee tientjes, en deze heeft het bereik inderdaad vergroot tot halverwege de tuin. De snelheid van het internet is alleen echt heel laag geworden. Dus ook dit is niet de beste optie.
  Mijn vraag is dus: Wat is nou de beste manier om in de zomer lekker te genieten van snel internet buiten je huis. Er zijn zoveel mogelijkheden: routers met extra groot bereik, wifi-repeaters in allerlei prijsklassen en zelfs stopcontact-apparaatjes waarbij het internet op magische wijze via je elektriciteitsnet wordt vervoerd…

 6. Ik sport veel en graag. Daarbij probeer ik mijn harstslag, snelheid, tijd en parcource in de gaten te houden. Vaak heb je een hartslagband, horloge en of telefoon nodig om alles te registeren en op internet te krijgen. Is er een oplossing die dat allemaal meet en er voor zorgt dat als je klaar bent met je workout het op de juiste site (runkeeper eg) terecht komt zonder dat ik van alles mee hoef te slepen wat alleen maar in de weg zit?

 7. Mijn vrouw wil graag een e-reader. Ze leest niet superveel boeken en gaat er ook niet op internetten enzo, dus ze heeft weinig eisen. Ook geen voorkeur voor merk. Is het echt nodig om de nieuwste van de nieuwste e-reader te hebben of kan het ook met een vorig model af?

 8. Al enige jaren zijn telefoons weinig vernieuwend. Ja, ze zijn sneller, het scherm heeft een hogere resolutie en heeft mooiere kleuren en de camera wordt steeds beter.
  Geen bijzondere nieuws in mijn ogen.

  Wat gaat (of zou) nu echt een nieuwe feature, hardwarematig, op telefoons (kunnen) worden.
  Bijvoorbeeld: Ronde schermen, uitklapbaar naar 2x zo groot scherm, misschien juist kleiner?

 9. Wat is eigenlijk de toegevoegde waarde van de Smartwatch zoals een Pebble? Het lijkt mij meer een verlengstuk van je telefoon zodat je je smartphone in je tas kan laten zitten en toch steeds op de hoogte wordt gehouden van je rss feeds, berichten en eventueel binnenkomende telefoontjes….

 10. Ha lieve deelnemers aan deze actie. We zijn door de vakantieperiode een beetje achterop geraakt met alles, maar we zijn eruit.

  Het komt erop neer dat we waarschijnlijk alle vragen wel gaan beantwoorden in een blogpost de komende tijd, omdat we er een paar (ook via Twitter) kunnen samenvoegen. Dus dat is positief! Echter kan het wel even duren natuurlijk voor je vraag beantwoordt wordt. We sturen je een seintje als hij live komt.

  Dan nu de hamvraag: wie wint de vet coole Belkin WeMo Switch + Motion en extra switch? Het spande erom, maar vonden de vraag van Niels op Twitter over hoe het nou zit met Bluetooth en of je maar eindeloos devices kunt aansluiten wel een hele goede vraag waar we zelf ook niet direct een antwoord op wisten. Dus Niels, we nemen contact met je op voor je adres en feliciteren je bij deze met je prijs! Dan gaan wij nu even info opzoeken over Bluetooth 😉

  Bedankt voor jullie deelname en hou onze Facebook-pagina in de gaten, want je kunt er vanaf komende week een LifeProof hoesje voor je telefoon winnen!

Comments are closed.

Related Posts
Lees meer

Review: Libratone Zipp MKII

‘Vol’ is het kernwoord voor vandaag, want dat is het allesomvattende begrip dat bij de Libratone Zipp steeds terug lijkt te komen. Deze draadloze speaker heeft een volle vorm, vol geluid, volop verbindingsmogelijkheden. Menno testte deze speaker uitgebreid. Lees zijn conclusie!