Sonoro: Rock your room in retro-style

Sonoro komt naar Nederland! Vanaf nu kan je dus altijd en overal – via een mooi ontworpen speaker – genieten van je muziek.

Sonoro komt naar Nederland! Vanaf nu kun je dus altijd en overal – via een mooi ontworpen speaker – genieten van je muziek.

Sonoro

Het van oorsprong Duitse merk komt naar Nederland en biedt je vier verschillende radio’s met een hip en prijswinnend retro-ontwerp. Er is een Sonoro-model voor elke plek, van buiten en de badkamer tot je woonkamer en slaapkamer. Geniet van kraakhelder en kamervullend geluid in een retro jasje.

lvt_hires_sonoroSTEREO_rood_sfeerfoto 1

sonoroSTEREO

De sonororSTEREO is ideaal voor de woonkamer. Stream muziek via Spotify of iTunes via Bluetooth vanaf je smartphone of tablet. Sluit gemakkelijk je tv of computer erop aan of luister – storings- en ruisvrij – naar digitale radio in DAB+ kwaliteit. De sonoroSTEREO maakt gebruik van 2.1-stereogeluid en een ingebouwde subwoofer. De sonoroSTEREO kom uit in zwart, wit en rood maar ook in exotischere kleuren zoals zilver, walnoot en taupe. Voor de exotische kleuren moet je er wel snel bij zijn want dit zijn limited editions.

sonoroCD en sonoroRADIO

lvt_hires_sonoroRADIO_rood_sfeerfoto 2Door de compacte vormgeving zijn de sonoroCD en sonoroRADIO perfect voor in de slaapkamer. Door de ingebouwde wekkerradio met relaxmuziek of kalmerende geluiden heb je alles wat je nodig hebt om wakker te worden of in slaap te vallen. De speaker zit boven aan de modellen en zorgt zo voor een 360-graden geluidservaring. De sonoroCD beschikt ook nog over een dimbare display en een cd-speler zodat je in slaap kan vallen met je favoriete luisterboek. Net als de sonoroSTEREO kun je radio luisteren in digitale DAB+ kwaliteit en via Bluetooth naar muziek van je smartphone of tablet.

Ook de sonoroCD en sonoroRADIO zijn verkrijgbaar in frisse kleuren. De sonoroCD is verkrijgbaar in zwart, wit, zilver of rood en de sonoroRADIO is naast deze kleuren ook verkijgbaar in het groen.

sonoroGoLondon

golondon-wechselVoor de badkamer, keuken of onderweg heb je een robuuster model nodig. Voor deze momenten is de sonoroGoLondon ideaal. Het model is spatwaterdicht en dus geschikt voor naast het bad of het zwembad. De batterij moet twaalf uur zorgen voor luisterplezier. Het design van de sonoroGoLondon is een combinatie van modern en retro. Voor het luisteren van radio kan je kiezen tussen FM of DAB+. Heb je toch liever zelf controle over de nummers? Koppel dan je smartphone, tablet, mp3-speler of ander apparaat aan via de aux-ingang.

De sonoroGoLondon is verkrijgbaar in onder andere rood, blauw, paars en oranje. Het leuke van de GoLondon is dat wanneer je de kleur zat bent de sleeve eenvoudig kan verwisselen. Jij bepaalt dus de kleur! De sonoroGoLondon is verkijgbaar voor 129 euro.

Related Posts