fbpx

Scheren wordt steeds comfortabeler. Waar je vroeger alleen nog nat kon scheren met een mesje en scheerschuim, zijn daar nu een stuk snellere oplossingen voor. Als gadgetblog houden we natuurlijk van gadgets en dat is precies wat hedendaagse scheerapparaten zijn.

De geschiedenis van het Philips scheerapparaat gaat terug tot 1959. In 1980 kwamen de bekende drie draaiende scheerkoppen, de Reflex Action.

Een modern scheerapparaat werkt zowel nat als droog. Of het nou met scheerschuim of gewoon onder de douche is. Ben je een echte multi-tasker, dan is dit ideaal om jezelf iedere ochtend snel en netjes toonbaar te maken. De scheerapparaten van Philips zijn hier zeer geschikt voor.

De drie scheerkoppen zijn kenmerkend. Wij kent ze niet? Je vader had ze waarschijnlijk en misschien je opa zelfs al. Toch is de techniek inmiddels een stuk verder. Zo draaien de koppen nog makkelijker en volgen ze daardoor je huid als de beste. Ook het comfort is verbeterd: dankzij slimme technieken is scheren een fluitje van een cent geworden. Het is niet voor niets dat de apparaten van Philips door de consumentenbond zijn uitgeroepen tot de beste koop én het predikaat best uit de test hebben gekregen.

De nieuwe scheerapparaten hebben de ook de mogelijkheid je baard te trimmen met de SmartClick-opzetstukken. Je gezichtshaar reinigen, trimmen, shapen en stylen kan nu allemaal met hetzelfde apparaat. Zo is je scheerapparaat nog functioneler.

Dit artikel is mogelijk gemaakt door Philips.