SanDisk introduceert Ultra microSDXC kaart met hoogste capaciteit ter wereld 1

SanDisk introduceert Ultra microSDXC kaart met hoogste capaciteit ter wereld

De SanDisk Ultra microSDXC kaart heeft de hoogste capaciteit ter wereld – De SanDisk Ultra microSDXC kaart van 128 GB is kleiner dan een vingernagel maar je kunt er 16 uur Full HD-video, 7.500 nummers, 3.200 foto’s en 125 apps op kwijt.

De SanDisk Ultra microSDXC kaart van 128 GB is kleiner dan een vingernagel, maar je kunt er 16 uur Full HD-video, 7.500 nummers, 3.200 foto’s en 125 apps op kwijt. Nooit meer zorgen over opslagruimte! Sandisk lanceerde de nieuwe geheugenkaart afgelopen week op het Mobile World Congress in Barcelona.

Technologische doorbraak: capaciteit verduizendvoudigd

Ultra_microSDXC_UHS-I_Class10_128GB_HR580Sinds de eerste lancering van de microSD-kaart in 2004, die een capaciteit had van 128 MB, is de capaciteit van Sandisk geheugenkaarten in minder dan tien jaar verduizendvoudigd. Om 128 GB opslag mogelijk te maken op een uitneembare microSD-kaart heeft SanDisk een innovatieve, gepatenteerde technologie ontwikkeld. Bij deze technologie worden er 16 geheugen-dies op elkaar gestapeld, die stuk voor stuk dunner zijn dan een menselijke haar.

Geheugenkaart met hoogste capaciteit ter wereld

Met de SanDisk Ultra microSDXC-geheugenkaart van 128 GB, de hoogste capaciteit ter wereld, hoef je je bestanden nooit meer te spreiden over verschillende apparaten en schijven. Je hebt als gebruiker een snelle, veilige en betrouwbare toegang tot al je persoonlijke databestanden.

De SanDisk Ultra microSDXC-kaart is ontworpen voor Android™-smartphones en -tablets. De kaart van 128 GB is ideaal voor het schieten van Full HD-video’s en foto’s van hoge kwaliteit. De snelheid is twee keer zo hoog als bij gebruikelijke microSD-geheugenkaarten3 en de prestaties bij het opnemen van video’s zijn ongeëvenaard. 

SanDisk Memory Zone-app

Met de nieuwe versie van de SanDisk® Memory Zone-app (in beta beschikbaar via Google Play™) kun je op een eenvoudige manier alle bestanden op je telefoon bekijken, openen en back-uppen op één plek. Als onderdeel van de SanDisk Memory Zone-app brengt SanDisk OptiMem™ uit, een nieuwe functie waarmee Android-gebruikers het interne geheugen van hun telefoon kunnen optimaliseren, doordat hun oudere foto’s en video’s automatisch worden overgezet naar hun microSD-kaart4. OptiMem houdt continu het geheugen van de mobiele telefoon in de gaten en geeft een melding wanneer het interne geheugen onder een bepaalde grenswaarde terecht komt.

Prijzen en beschikbaarheid

SanDisk Ultra microSDHC/microSDXC-geheugenkaarten worden geleverd in capaciteiten van 8 GB tot 128 GB en zijn nu wereldwijd verkrijgbaar voor een adviesprijs van €16,99 tot €149,50.

Related Posts
LG Stylus 2 eerste smartphone met DAB+ 4
Lees meer

LG Stylus 2 eerste smartphone met DAB+

LG Electronics presenteerde onlangs de LG Stylus 2 met DAB+. DAB+ is de standaard voor digitale radio-uitzendingen. LG introduceerde deze feature tijdens de Radiodays Europe 2016 in Parijs, ’s werelds grootste radioconferentie.
FREITAG-x-SENNHEISER-Quintett-Photo
Lees meer

Nieuwtje: Sennheiser x Freitag limited editions

Sennheiser en Freitag hebben een nieuwe limited edition serie hoofdtelefoons gepresenteerd. Freitag is bekend geworden met zijn unieke messenger bags gemaakt van gerecyclede vrachtwagenzeilen en heeft nu de Sennheiser URBANITE onder handen genomen. Het resultaat is een gelimiteerde oplage van 1500 'F703 SENNHEISER × FREITAG' modellen met elk een compleet unieke stijl.