Rollei-Actioncam-420

Rollei introduceert Actioncam 420 #IFA2015

Rollei heeft een nieuwe actioncam geïntroduceerd. De Actioncam 420 is lichter en wordt geleverd met een uitgebreid assortiment accessoires.

Rollei heeft tijdens de IFA 2015 een nieuw lid in de actioncam lijn geïntroduceerd: de Rollei Actioncam 420. De Actioncam 420 is lichter dan zijn voorganger en beschikt over een 12-megapixel sensor. De nieuwe actioncam moet gebruikers een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. De Actioncam 420 wordt standaard geleverd met verschillende sportaccessoires waardoor je hem kan gebruiken tijdens extreme activiteiten ter land, ter zee en in de lucht.

Rollei Actioncam 420

Rollei-Actioncam-420De 12-megapixel camera moet zorgen voor een uitstekende beeldkwaliteit en ondersteund 4K full HD-videoresolutie en 10 fps. Je kan er mee windsurfen of wandelen terwijl de Actioncam 420 alle momenten haarscherp vastlegt. Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening zijn gebruikers in staat om hun actioncam tot op 10 meter afstand te bedienen. Beelden kunnen dankzij de Rollei app (beschikbaar voor iOS/Android) eenvoudig worden teruggekeken op alle mobiele apparaten en vervolgens direct via social media worden gedeeld.

Specificaties:

  • 12-megapixel
  • 4K full HD-videoresolutie
  • Loop functie, slow motion en time lapse
  • 2-inch TFT-LCD scherm
  • Accuduur: tussen de 90 en 120 minuten
  • Gewicht: 65 gram (zonder accu en geheugenkaart)
  • Afmetingen: 62 x 45 x 35 mm

Uitgebreide set accessoires

Rollei-Actioncam-420Naast de afstandsbediening heeft Rollei voor de Actioncam 420 een uitgebreid set aan accessoires. Er word een gratis set van de onlangs gelanceerde Rollei SafetyPads meegeleverd. Dit koppelstuk voor helmen zorgt ervoor dat de actioncam los wordt gekoppeld als er te veel kracht op komt te staan. Eventueel letsel bij de gebruiker wordt hierdoor in de kiem gesmoord. Andere accessoires die meegeleverd worden zijn: polsband afstandsbediening, onderwaterhuis, verwisselbare lithium-ion accu en twee verschillende mounts.

Prijs en beschikbaarheid

De Rollei Actioncam 420 is vanaf eind september beschikbaar in de kleuren wit, blauw en zwart voor een adviesprijs van € 199,99.

Related Posts
Denon DCD-50: designserie CD-speler 8
Lees meer

Denon DCD-50: designserie CD-speler

In navolging van de Denon PMA-50 steroversterker is de designserie van Denon uitgebreid met de volledig digitale Denon DCD-50 CD-speler.