Revo SuperSystem bruin

REVO SuperSystem – All-in-1 radio

De REVO SuperSystem is een alles-in-een-radio die digitale, analoge en internetradio combineert in één apparaat. En dat apparaat ziet er ook nog eens bijzonder fraai uit.

De REVO SuperSystem is een alles-in-een-radio die digitale, analoge en internetradio combineert in één apparaat. En dat apparaat ziet er ook nog eens bijzonder fraai uit.

Net als de eerder gereviewde Philips internetradio AE8000 heeft het SuperSystem van REVO (award-winning designer en fabrikant van DAB, DAB+, Internet Digital Radio en iPod Dock-producten) drie ontvangstmogelijkheden: FM, DAB+ en internetradio. Deze combinatie leidt tot toegang tot meer dan 24.000 radiostations, aangevuld met diensten als Spotify Connect.

Revo supersystem white

De REVO Supersystem biedt tevens aansluitmogelijkheden via usb, Bluetooth, WLAN, LAN en DNLA. Door de ingebouwde UNDOK-technologie is het mogelijk draadloos muziek te streamen naar andere compatibele apparaten in het hele huis. Zo creëer je dus multi-room-audio met systemen als Sonos, HEOS en Philips.

Met een 80 Watt digitale versterker, twee 90mm BMR-luidsprekers en de geïntegreerde actieve 40 Watt sublaagluidspreker wordt een bijzondere audioweergave beloofd, want de stereoweergave is wijd, in balans en met veel diepte.

Prijs & beschikbaarheid REVO SuperSystem

Het REVO SuperSystem Home Stereo Systeem (zoals hij voluit heet) is in de loop van november leverbaar in de kleurcombinaties mat wit/zilver, mat zwart/zilver, walnoten/zwart, walnoten/zilver en compleet zwart. De adviesprijs is € 799. Meer info op de site van REVO.

Volgende week ontvangt blogger Thijs de REVO en volgt er een uitgebreide review.

Related Posts
ue590-front-black
Lees meer

Samsung presenteert nieuwe UHD-monitoren

Het portfolio van UHD-monitoren (Ultra High Definition) van Samsung is uitgebreid met twee nieuwe modellen. De UE590 en UE850 bieden beide levensechte en contrastrijke beelden.