Olight M2R

Olight toont draadloos oplaadbare zaklamp

De nieuwe Olight M2R Warrior oplaadbare zaklamp met zeven verschillende lichtstanden is speciaal ontwikkeld voor tactische doeleinden. Het is de eerste zaklamp ter wereld met een ingebouwde functie voor draadloos laden. Hiervoor klik je de bijgeleverde magnetische laadpoort achterop de zaklamp. De M2R heeft een maximale output van 1500 lumen met een bereik van 208 meter.

Het meest bijzondere van deze Olight is dat de gebruiker kan kiezen uit twee verschillende interfaces: standaard en tactisch. Wisselen tussen de twee interfaces kan door de achter- en zijschakelaar tegelijk in te drukken. Daarmee bepaal je of de achterschakelaar direct de Turbo of de Strobe mode activeert. Zo zijn de belangrijkste functies voor zowel de tactische gebruiker als voor de avonturier snel en intuïtief bereikbaar via de geruisloze schakelaar aan de achterkant. Deze is ook extra groot zodat je hem prima met handschoenen kunt bedienen.

Brandtijd 25 dagen

In de meest energiezuinige stand heeft de lamp een brandtijd van maar liefst 25 dagen. Hierdoor ben je ook tijdens trektochten dagenlang voorzien van voldoende licht. De zaklamp is waterdicht zodat je hem zonder probleem buiten gebruikt.

De Olight M2R Warrior is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops. De consumentenadviesprijs is € 119,95.

Related Posts
Lees meer

De Oppo Reno4 Z 5G

Oppo heeft onlangs een nieuwe smartphone aan haar Reno4 serie toegevoegd, namelijk de Reno4 Z. Dit is een…