fbpx

Toshiba heeft na de aankondiging van de nieuwe C-serie nu ook een nieuwe laptop toegevoegd aan de P-serie. De Satellite P50-C is een model gericht op liefhebbers van multimedia en gaming.

Satellite P50-C

De Satellite P50-C is een 15.6″-laptop waarbij gekozen kan worden tussen een high-brightness HD (1366×768 pixels) of een Full-HD (1920×1080 pixels) IPS LED-beeldscherm. Voor het gamen lijkt me dit persoonlijk een scherm dat wat aan de kleine kant is, wel is de laptop hierdoor een stuk draagbaarder. Als processor is gekozen voor vijfde generatie Intel Dual Core i7 met maximaal 16 GB DDR3-werkgeheugen. Als grafische kaart is (maximaal) een NVIDIA GeForce GTX 950M (4 GB DDR3) aanwezig en voor de oplag is een combinatie van 256 GB SSD met 2 TB HDD of 1 TB SSHD beschikbaar. Voor het geluid zijn Harman Kardon stereospeakers met DTS Sound-geluidsverbetering aanwezig die zorgen voor een goed geluid tijdens het kijken van een film of video, maar ook tijdens het gamen.

satellite-P50-c-laptop

Aan aansluitmogelijkheden ook geen gebrek. Zo is er een HDMI-uitgang met 4K-ondersteuning, SD/SDHC-slot, Intel Dual Band Wireless, Gigabit Ethernet-LAN en Bluetooth 4.0. Ook zijn er 3 USB3.0-poorten aanwezig waarvan 1 met Sleep-and-Charge waardoor de laptop niet hoeft aan te staan om b.v. een smartphone op te laden. Voor het lezen van optische media is er een keuze uit een Blu-ray Disc BDXL-drive of een DVD Super-Multi-Drive die beide M-DISC compatibel zijn.

Net als de laptops in de C-serie is de Satellite P50-C voor zien van Windows 8.1. Later dit jaar kan dit besturingssysteem gratis worden voorzien van een upgrade naar Windows 10.

Prijs en beschikbaarheid

De Satellite P50-C is vanaf eind juni verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van €999,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*