Teufel MUTE

Teufel toont de MUTE koptelefoon op #CES2016

Teufel voegt met de MUTE een koptelefoon toe met actieve ruisonderdrukking. Tijdens CES2016 werd deze uitbreiding op het aanbod geïntroduceerd.

Een koptelefoon met actieve ruisonderdrukking ontbrak nog in het aanbod van Teufel, maar dat is nu opgelost met de introductie van de MUTE.

Teufel Mute koptelefoon

Actieve ruisonderdrukking is gebaseerd op het principe van anti-geluid, de opgevangen geluiden van buiten worden in omgekeerde fase afgespeeld in de koptelefoon waardoor de buitengeluiden weg gefilterd worden. De Teufel MUTE heeft grote oorschelpen die over je oor vallen zodat je zonder verstoringen van buitenaf kunt genieten van je muziek. De ruisonderdrukking wordt gevoed door een AAA-batterij welke goed is voor 40 uur ruisonderdrukking. Vrij uniek is dat de koptelefoon ook bruikbaar is zonder ingeschakelde ruisonderdrukking, iets wat bij veel andere koptelefoons met ruisonderdrukking niet het geval is. Het geluid van de MUTE wordt door Teufel omschreven als een diepe gedetailleerde klank.

De Teufel MUTE is verkrijgbaar voor € 169,95 op www.teufelaudio.nl of in hun eigen brandstore in Amsterdam.

Related Posts
Philips Hue Dymera wandlamp 7
Lees meer

Philips Hue Dymera wandlamp

Philips Hue breidt zijn assortiment slimme buitenverlichting uit met een nieuwe wandlamp genaamd Dymera. Uniek is dat de…