Smart Pet: een Nederlands project op Kickstarter 1

Smart Pet: een Nederlands project op Kickstarter

Als je ooit een pet zou willen hebben met ledlampjes is dit je kans.

Soms word je door de naam van een product op het verkeerde been gezet. Smart Pet leek me te gaan over iets wat een dier slimmer maakt, maar het blijkt een pet met led te zijn. Nou, om precies te zijn: een project op Kickstarter wat bij voldoende funding een pet met led-lichtjes kan opleveren.

LED-Lines cap

Hoe werkt de pet?

Elektronica en batterij zitten volgens de pagina op Kickstarter achterin de pet en deze kan een regenbuitje weerstaan (zonder een IP Code, International Protection Marking).

Met een smartphone app bestuur je de tekst op de pet en kan je, volgens de Nederlandse makers Rik Wouters and Willem Wouters helemaal de blits maken.

https://youtu.be/FbAraVZue0w

Hieronder zie je de app en de pet in actie. Multicolor leds met voorgeprogrammeerde effecten. Echter moet je daar wel voor in de buidel tasten. Op Kickstarter is de early bird nog verkrijgbaar voor 55 EUR (een pet). Op dit moment begin december zitten ze ongeveer op 1/7 van het totaal op te halen bedrag (14.500 EUR) dus ze hebben nog wel even een stukje te gaan. Aan de andere kant, de campagne loopt nog 41 dagen.

https://www.facebook.com/ledlinescap/videos/236855963377145/

Related Posts