Philips brengt Internet radio, DAB+ en FM in één apparaat 1

Philips brengt Internet radio, DAB+ en FM in één apparaat

Digitale radio en internet radio zijn niet meer weg te denken uit ons muziekleven. Maar om alles via één en hetzelfde apparaat te kunnen beluisteren, moest je allerlei capriolen uithalen. Met de eerste internet radio van Philips is dit verleden tijd. Met de Philips AE8000 heb je toegang tot alle internet radiostations, kun je via DAB+ radio luisteren maar kun je ook nog ‘ouderwets’ op zoek naar je favoriete etherfrequentie via FM.
Philips_AE8000

Draagbare superradio

De Philips AE8000 is een witte rechthoekige radio met een groot display. Hierop zie je precies welk station je op dat moment beluistert. Op internet kun je kiezen uit duizenden radiostations. Datzelfde geldt eigenlijk ook voor stations die je vindt via DAB+. Met name de laatste jaren neemt de populariteit van internet radio en DAB+ toe. Om aan die groeiende vraag te voldoen, biedt Philips nu een apparaat dat alles in een biedt. Zo kan iedere radioliefhebber naar zijn favoriete zender luisteren op de manier waarop hij wil.

Voorkeurzenders

Je kunt heel eenvoudig tot twintig voorkeurszenders instellen op de radio. Daarnaast is het display van de radio extra groot zodat alle boodschappen die de zenders versturen duidelijk weergegeven kunnen worden.

De AE8000 heeft een adviesprijs van € 139,99. Kopen bij o.a. Bol.com via onderstaande link:

[bol_product_links block_id=”bol_55e46c2346a99_selected-products” products=”9200000045269739″ name=”philips AE8000″ sub_id=”annelies” link_color=”2A2A2A” subtitle_color=”B3B3B3″ pricetype_color=”000000″ price_color=”FFA700″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”9E0B0E” width=”740″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts
BRV-PRO-Inside-Out
Lees meer

Braven BRV-PRO: Bluetooth-speaker on steroids

De BRV-PRO is een Bluetooth-speaker van het merk Braven, tot nu toe niets spannends, maar de functionaliteit kan aanzienlijk uitgebereid worden m.b.v. accessoires. Waterdicht en compatible met GoPro.