fbpx

Geen tijd gehad om de artikelen van intogadgets.nl te lezen? Geen nood! We hebben alle artikelen van afgelopen week in 1 overzicht verzameld. Alle reviews, nieuwtjes en andere soorten artikelen vind je overzichtelijk bij elkaar, zodat je snel kunt zien wat je hebt gemist. Veel leesplezier!

#Tomorrowsgadget: BLOCKS lanceert modulaire smartwatch op Kickstarter

#Tomorrowsgadget: BLOCKS lanceert modulaire smartwatch op KickstarterDat er gedacht wordt aan modulaire wearables en smartphones is begonnen met een project van Dave Hakkens genaamd Phonebloks. Hieruit is het Project Ara voort gekomen waarmee Google een modulaire smartphone wil creëren met verwisselbare modules. De bedenkers van BLOCKS hebben dit vertaald naar een smartwatch om zo DE smartwatch te creëren die je geheel naar eigen wens aan kan passen. Om hun product naar de markt te brengen is voor de BLOCKS smartwatch een kickstarter-campagne gestart.

Lees hier het hele artikel

Toshiba dynaPad: de tablet om op te schrijven

Toshiba DynapadToshiba heeft de dynaPad aangekondigd. Een superdunne, lichtgewicht tablet die uit te breiden is met een toetsenbord en een WACOM-stylus. De Toshiba dynaPad is ontworpen om het natuurlijke gevoel van schrijven met pen en papier na te bootsen.

Lees hier het hele artikel

Top 10 Star Wars gadgets. “Have them you must”

Star Wars Death VaderFan van de Star Wars saga? Dan is dit artikel helemaal iets voor jou. 16 december 2015 staat bij Star Wars fans wereldwijd met dikke stift in de agenda. Dan verschijnt deel 7 uit de immens populaire en succesvolle Star Wars-reeks; “The Force Awakens”. Intogadgets.nl zocht, twee maanden voor het uitkomen, de coolste gadgets bij elkaar om op te warmen.

Lees hier het hele artikel

Acer showt nieuwe laptops met Windows 10

Acer Aspire Z3-700Acer heeft afgelopen week een aantal nieuwe laptops – die draaien op Windows 10 – toegevoegd aan zijn assortiment. De Aspire R 14 kun je in vier verschillende standen zetten. Met hulp van Continuum optimaliseert Windows 10 de gebruikservaring, afhankelijk van de activiteit en de stand van het apparaat. In de Laptop-modus kunnen de liefhebbers van het keyboard hun type-ei kwijt. De Aspire Z3-700 is een all-in-one pc en heeft een ingebouwde batterij en een scherm van 17 inch.

Lees hier het hele artikel

Sony breidt assortiment Cyber-shot RX uit

RX1RIISony breidt zijn assortiment van Cyber-shot RX compactcamera’s verder uit met de full-frame DSC-RX1RII. Deze camera biedt de hoogste beeldkwaliteit van alle Sony compactcamera’s tot nu toe.

Lees hier het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*