Mobiele gaming laptop van Toshiba (Qosmio X75) 1

Mobiele gaming laptop van Toshiba (Qosmio X75)

Ben je op zoek naar een monsterlijke gaming laptop die ook nog enigszins betaalbaar is en hebt er 1400 dollar (omgerekend zo’n €1.100) voor over dan is de Toshiba Qosmio X75 iets voor jou.

Specificaties

adb314e6140c9322cdc94692b1e22b95Voor dat geld wil je natuurlijk wel een beetje bij de tijd zijn qua specs. Nou dat gaat wel lukken. De nieuwste Core i7 van Intel is de drijvende kracht van deze ”mean machine’. Er zit een ‘beetje’ werkgeheugen in namelijk 16 GB! Gecombineerd met een GeForce kaart van Nvidia die er maar liefst 3GB DDR5 videogeheugen uit perst is het wel duidelijk dat deze laptop wegvliegt als je hem niet stevig op je bureau hebt staan.

Verder nog het vermelden waard dat de Toshiba over een 1TB Hybride harde schijf beschikt, gecombineerd met een extra SSD-disk van 128GB. Dat zal het starten van Windows en andere software zeker snel maken.

Goede deal

Het grote 17 inch full-HD scherm, de goede accu, de HDMI-aansluiting en de hier bovengenoemde specificaties maken de Toshiba Qosmio X75 tot een aantrekkelijk geprijsde laptop waar je alles mee kunt. Wanneer hij in Nederland beschikbaar komt is nog niet bekend.

 

 

 

Related Posts
GarminFenix3
Lees meer

Garmin introduceert 3 nieuwe stijlen van fenix 3 #CES2016

Garmin breidt zijn aanbod fenix 3 horloges uit met drie nieuwe stijlen. Door onder andere een leren en titanium klok toe te voegen aan het aanbod is de Garmin fenix 3 nu ook uitermate geschikt om overdag in bijvoorbeeld een zakelijke setting te dragen. Benieuwd naar het design en de nieuwe functionaliteit? Lees dan verder.