Jabra Elite Sport headphone: kleiner, kleiner , kleinst! 1

Jabra Elite Sport headphone: kleiner, kleiner , kleinst!

Jabra kennen we van speakers en natruurlijk headphones. Op CES toonden ze een nieuwe headphone, specifiek voor sport die ons inziens bijzonder is. Het bijzondere zit hem onder andere in het feit dat de headphones los zijn, een voor ieder oor. Als je wel eens heb gesport en dus ook gezweet weet je dat pasvorm cruciaal is, in de zin dat je niet wil dat je koptelefoon eruit valt. In de sportschool is dat niet zo erg maar tijdens het lopen of fietsen kan dat vervelend zijn met een mogelijk verlies van de koptelefoon tot gevolg.

Volgens Jabra zitten de headphones vol technologie, van het meten van je hartslag tot noise cancellation en ook het opnemen van binnenkomende telefoongesprekken. Dit alles natuurlijk met een lange batterij duur. Klinkt als een gadget wat we nodig eens moeten testen .In Las Vegas maakten we deze video van Jabra.

 

Jabra Elite Sport headphone: kleiner, kleiner , kleinst! 3

Related Posts
Soundmount pers
Lees meer

Wereldprimeur: Vogel’s SoundMount

Tijdens een goed bezochte persbijeenkomst introduceerde Vogel's 's werelds eerste draaibare tv-beugel met geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer. Thijs was erbij.