Introductie Parrot AR.Drone 2.0 1

Introductie Parrot AR.Drone 2.0

Vanochtend was ik bij de introductie van nieuwe AR.Drone, de 2.0-versie. In een hangar op de Amsterdam Heliport (waar helicopters tanken en onderhoud krijgen) kregen we een uitgebreide demo van de nieuwe functies.

Het blijft een gimmick, maar het is wel de coolste gimmick die er voor je mobiele telefoon te krijgen is. Een quadricopter die op afstand te besturen is met je tablet of telefoon. De AR.Drone 2.0 is nog beter dan zijn voorganger. In de onderstaande video’s vertelt iemand van Parrot wat er nieuw is.

Samenvattend: nieuw aan de AR.Drone 2.0 is:

  • verbeterde camera (720p)
  • nieuwe look
  • verbeterde besturing (‘Absolute Flight’ modus)
  • stunts!

Na deze introductie was het tijd om zelf te vliegen en de stunts te proberen. In het volgende filmpje zie je hoe dat gaat met de stunts. Zelf heb ik de AR.Drone meteen tegen het plafond gecrasht, en vanzelfsprekend is daar geen bewijsmateriaal van ;-).

http://www.youtube.com/watch?v=6kW9kd8ndc0

Met de nieuwe app kun je foto’s en video’s die je maakt van je stunts en vluchten direct bekijken en op Picasa of YouTube plaatsen. Ook voor Android beschikbaar.

1 comment
  1. Gespot! @anneliesje in de nieuwe videoreport van @tweakers pic.twitter.com/0OxIXza

    Omdat je er zo blij van wordt!

Comments are closed.

Related Posts
Acer Switch12S CES2016
Lees meer

Volop smullen van Acer tijdens #CES2016

Tijdens CES 2016 introduceert Acer o.a. nieuwe beeldschermen, een notebook, een Chromebook, een smartphone , een tablet en de 2-in-1 Aspire Switch 12 S. Een korte recap van al die nieuwe speeltjes.