HTC breidt Desire serie uit met de HTC Desire 530 en 825 1

HTC breidt Desire serie uit met de HTC Desire 530 en 825

HTC introduceerde eerder deze week de HTC Desire 530 en de HTC Desire 825. Deze toestellen zijn gericht op iedereen die het verlangen heeft zich te onderscheiden van de massa en vindt dat telefoons tegenwoordig ook doorgaan als fashion-item. Meer weten van deze hippe telefoon? Lees dan verder.

HTC introduceerde eerder deze week de HTC Desire 530 en de HTC Desire 825. Deze toestellen zijn gericht op iedereen die het verlangen heeft zich te onderscheiden van de massa en vindt dat telefoons tegenwoordig ook doorgaan als fashion-item. Dit uit zich in de nieuwe look & feel, dankzij het ‘micro splash’-design. Dit betekent dat ieder afzonderlijk toestel beschikt over een uniek en gepersonaliseerd ontwerp.

HTC Desire 530/630

Micro splash-design!

Bij het ontwerp is door het design-team van HTC een verfproces toegepast waarbij ieder toestel uniek is behandeld. Speciaal ontworpen verfopzetstukken en instellingen die de druk en de viscositeit van de verf regelen, heeft het HTC-team in staat gesteld voor iedere afzonderlijke telefoon een uniek patroon te creëren. Dit betekent dat de gebruikte designs voor de HTC Desire 530 en de HTC Desire 825 nog niet eerder op de markt zijn verschenen. Verder beschikken de HTC Desire 530 en HTC Desire 825 over meer dan 25.000 verschillende thema’s die de gebruiker in staat stelt het kleurthema en het achtergrondscherm aan te passen op basis van zijn of haar favoriete foto’s.

HTC Desire 530/630

Wat zit er onder de cover?

De HTC Desire 825 is Hi-Res Audio gecertificeerd en voorzien van HTC’s BoomSound en Dolby Audio™-technologie. Daarnaast levert Audio Playback vier keer meer audiodetails dan CD-kwaliteit, waardoor jij als gebruiker verzekerd bent van een rijkere muziekervaring!

Natuurlijk worden er ook veel selfies gemaakt door de modebewuste telefoongebruiker en daarom beschikken de nieuwe HTC Desire-toestellen over een speciaal ontwikkelde 5MP front facing-camera. Deze zorgt ervoor dat je selfies snel en gemakkelijk vastgelegd kunnen worden. Speciaal voor de selfie heeft HTC de Auto Selfie- en Voice Selfie-modus bedacht. Een foto nemen zonder een knop te hoeven aanraken, waardoor jij je volledig kunt richten op de perfect genomen selfie.

Gooi je make-updoos maar weg, want de HTC Desire 825 beschikt over een De ‘Live Make-up’-functie, deze zorgt voor de nodige finishing touches die nodig zijn voor een perfecte look!

Ben je op zoek naar een stijlbewuste, fashionable telefoon? Zoek dan niet verder: de HTC Desire 530 is vanaf medio maart en de HTC Desire 825 vanaf begin mei verkrijgbaar.

Related Posts